Teleturniej wpadła bomba do piwnicy i napisała na tablicy sos głupi pies co kupić na xboxa one ;
1. Forza Horizon 2
2. Far Cry 4
3. Dragon Age: Inkwizycja
4. Assassin's Creed Unity
5.Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition
6. Grand Theft Auto V
Proszę o wyrozumienie pierwsza wypłata lada dzień i proszę pisać te tytuły które wymieniłem !!!!!!!!!!!
Oczywiście GTA V
Cięzki orzech do zgryzenia co kupić mam ;›
Witam
Gó*no
WILACZNKA PADA NA POZYCJE 2 - 3 - 5 JEDNAK NIE NA CZWARTOM CO TU ROBIĆ HELPPPPPPPPPPPPPP ;]
To nie ten sam gościu, co to zakładał 50 wątków o tym, że ma mało dostępnego miejsca na x1?
A czyli kolejny mój wątek zniszczony przez jakiś cieci którzy pieprzą o byle czymś innym z góry dzięki temat zamknięty
Ty piszesz o byle czym. Co chwilę zakładasz wątek co kupić i wymieniasz te same tytuły. Rozumiem, że chcesz się pochwalić że dostałeś Xbo, ale nie stać cię na gry to sobie chociaż forum pozaśmiecasz...
@CyberTron
Kolega posiada x1, pół roku się tym chwalił w niezliczonej ilości wątków, następne pół tworzył wątki z problemami. Dziwne, że nie zauważyłeś.
A czyli kolejny mój wątek zniszczony przez jakiś cieci którzy pieprzą o byle czymś innym z góry dzięki temat zamknięty
Dobrze że chociaż po polsku umiesz pisać... czemu takie dzieciaki mają dostęp do forum i nawet przez chwilę nie pomyślą/zastanowią sie o tym co piszą...?
GTA V i Diablo III już dawno skończone, Dragon Age jakoś nie mam ochoty teraz na takie klimaty, Assassina mam przesyt a Forza może poczekać bo muszę skończyć NFS i GRID. Zostaje Far Cry 4 to bym grau