Przez 10 lat korzystałem wiernie z Firefioxa i niczym najbardziej konserwatywny dziad za nic nie chciałem zainstalować żadnej innej przeglądarki. No, do dzisiaj, kiedy te gówno mi się zupdatowało na jakąś nową wersję, na której żaden film na YT nie chciał wystartować - nic nie pomagały hard resety/reinstale/nowe profile/delete flashplayerow, pomoglo jedynie zainstalowanie starej wersji 34. Na tej wersji zauważyłem wiele innych wkarwiających mnie rzeczy między innymi takich jak brak możliwości ustawienia zadnej innej jakosci filmow na YT niz 360p i żałosna prędkość działania, no ale do rzeczy...
Zainstalowałem Chroma (ofc wszystko działa i żadnej cholernej zmuły) i chcę żeby to wyglądało jak mój stary Frajerfox -> chce mieć na górze pasek Menu i zeby obok niego widniały ikonki paska zakładek. Pokaże to na screenie.
Wie ktoś jak tak to skonfigurować?
ten problem z youtubem to po prostu jakieś wymuszenie na firefoxie używania html5 zamiast flasha, to się powinno dac bezproblemowo zmienić na stronie html5 od youtubea
Zamiast Chrome spróbuj Pale Moon. Taki klon FF ze starym interfejsem. Obsługuje dodatki z FF.
Witam... czy Wam też przeskoczył przycisk przełączenia profilu chrome w prawy górny róg ?
Wnerwia mnie ta opcja, teraz trzeba przeklikiwać się jak idiota (kliknąć trzy razy!) Na dodatek, wybór profilu jest teraz tekstowy a nie obrazkowy co też sprawę utrudnia (mam tych profili na tyle dużo, że dla mnie to problem)
zastanawiam się czy to nie aby jakiś wirus, bo aż dziw bierze, że google by tak utrudniło