pod filmikiem w którym Krzysiek Gonciarz pokazywał swoje top 10 poprzedniego roku nazwałem go "gościem który uważa się za najlepszego znawce gier w Polsce, a nawet na świecie" a tych którzy go lubią i piszą o tym w komentarzach nazywałem dupkolizami. A to jednak ja sie myliłem. Krzysiek to faktycznie najlepszy znawca elektronicznego rynku w Polsce, jego artykuły i filmiki, jak np. ostatni w którym opowiada o wchodzącej ustawie ACTA są fenomenalne i w pełni je popieram. Tak samo jak jego wiedzę o grach. Następnym razem zanim sie o kimś wypowiem poczytam o Nim więcej informacji, Krzysiek, szacunek!
Kocha, nie kocha, kocha, nie kocha, kocha, nie kocha...
So gay
Spoko, że to robisz ale sądzę, że on nawet tego komentarza nie przeczytał.
wojtul, może przegrał sprawę w sądzie i musi złożyć oficjalne przeprosiny na łamach GOL-a. dzony600 będzie następny.
1. Oficjalne przeprosiny od... Kota Ryśka.
2. "Krzysiek to faktycznie najlepszy znawca elektronicznego rynku w Polsce[...]".
Faktycznie? Kto podał te fakty?
Łej... zarówno "krytyka" (pożal się boże), jak i obecne "przeprosiny" mają się tak do rzeczywistego znaczenia tychże słów jak picie w Szczawnicy do szczania w piwnicy.
(Niemniej budujące jest to, że Kot Ryśka się opamiętał. Po niewczasie, ale jednak).
teraz mam już spokojne sumienie