Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Call of Duty Black Ops II - problem crash

20.11.2012 21:31
1
zanonimizowany860067
8
Chorąży

Call of Duty Black Ops II - problem crash

Siemka,
mam problem z moim Black Ops II. Gdy włączam singleplayera, multi albo tryb zombie, gra podczas ładowania mi sie zatrzymuje. Wygląda to tak, że:

-przy multi, wyświetla mi się tylko logo gry w prawym dolnym rogu, ale gdy włącze drugi raz Coda i będę mieć 2 okna odpalone w tym samym czasie, w tym drugim jest dźwięk i gdy włącze to drugie okno, gra zatrzymuje mi się na głównym menu od multi, a dźwięk nadal leci. Kursor wygląda jak ten z Coda.

-w trybie zombie się nie bawiłem, więc nie wiem dokładnie jak to wygląda, ale też jest przy starcie czarny erkan

- w singleplayer wygląda to dokładnie jak w przypadku multi. Włączam singla i mam czarny ekram, bez żadnego logo, a gdy włączę drugie okno,(ale będzie zminimalizowane) dźwięk mam i puszcza mi się ten główny filmik, "zmaksymalizuję"?, gra zatrzymuję mi się w tym momencie, a dźwięk dalej leci.

Raż mi się udało uruchomić multi, żeby dobrze działało. Wtedy bawiłem się coś z trybami zgodności, ale teraz jak ustawiam to samo, to nie działa.
Proszę o pomoc!

20.11.2012 22:05
2
odpowiedz
mixer1818
2
Junior

Witam
Mam ten same identyczny problem zakupiłem dzisiaj gre instaluje ją i ok włączam grę single player nie działa czarny ekran i na tym sie konczy, multi jest to samo, a zombie działa lecz nie ma dzwieku....
Czasami gra zaskoczy i wchodzi ale po restarcie steama i kompa, ale to nie zawsze, mimo tego ze gra czasami zaskoczy (multiplayer) chce zmienić ustawienia np. dzwiek (ktorego jakos nie da sie wlaczyc) oraz rozdzielczosc gdy zapisuje ustawienia, zgon, gra pada i jest to samo co na poczatku czarny ekran i kursor z gry, gdy uzywam opcji ctrl alt delete widze ze wyskakuje ikno o nazwie COD black ops 2 - Console a w nim error (nie wiem co oznacza jakies dziwne znaczki) i gra nie działa.

20.11.2012 22:16
3
odpowiedz
zanonimizowany860067
8
Chorąży

UP!

20.11.2012 22:50
4
odpowiedz
mixer1818
2
Junior

Dobra zauważyłem pare rzeczy, multik i zombie dzialaja ale jak chce zmienic ustawienia np. zeby byl glos i po zapisaniu zwiesza mi gre i koniec, nie wiem co zrobic z tym dzwiekiem... Single player nie działa mi wogole i chyba dlatego ze jak pierwszy raz wlaczylem gre ustawilem za wysoka rozdzielczosc i teraz gra po uruchomieniu odrazu scina i koniec, nie wiem co zrobic zeby zmienic rozdzielczosc bez wlaczania gry. Jedyny problem tutaj to ze nie da sie nic zmieniac w ustawieniach bo odrazu po zapisaniu czarny ekran jak wyzej, i druga sprawa to ze nie ma w ogole glosu w grze :(

21.11.2012 16:53
5
odpowiedz
mixer1818
2
Junior

Witam ponownie czy ktos jest w stanie nam pomoc??
Nie wiem jak kolega ale gra mi juz smiga lecz nadal nie ma glosu :/ W ustawieniach w grze juz probowalem i jest na full ale nadal nie ma glosu.

21.11.2012 18:48
6
odpowiedz
zanonimizowany860067
8
Chorąży

U mnie nadal dupa. Nic nie mogę zrobić. Po włączniu gry na peny ekran gra się zatrzymuje, a dźwięk dalej jest.

02.12.2012 20:50
7
odpowiedz
zanonimizowany860067
8
Chorąży

Rozwiązane! Trzeba ściągnąć najnowsze sterowniki beta do kart nVidi. Ja mam GTX 660M i beta podziałały!

Forum: Call of Duty Black Ops II - problem crash