Tak jak w temacie - mam problem z wyżej wymienioną grą.
Problem występuje podczas akcji na statku a konkretniej ''ucina'' wodę (co widać na screenie) jak i dalsze otoczenie. I teraz pojawia się problem bo mam skorzystać z działa pokładowego i ostrzelać rafę tam gdzie świecą się światła... tylko problem jest taki, że świateł nie widać bo jak już napisałem ''ucina'' mi dalsze otoczenie. Poszukiwałem w Internecie łatek itp. ale niestety nic nie znalazłem...
I jeszcze kilka wyjaśnień:
- posiadam oryginalną grę z czasopisma PLAY. Gdyby jednak były wątpliwości mogę zamieścić zdjęcie.
- komputer (choć lata już swoje ma) spełnia wymagania systemowe gry. Myślę, że wystarczy jeśli podam tyle, że procesor jest firmy AMD a karta graficzna od ATI (podejrzewam, że to właśnie tutaj jest jakiś problem ze sterownikiem ale sam już nie wiem.)
- system operacyjny to Windows 7
- uruchamianie gry w trybie zgodności z XP nic nie daje.
- w przeciągu całej gry taki błąd wystąpił po raz pierwszy (zawsze wszystko się wczytywało jak należy).
Jeśli ktoś mógłby coś doradzić to byłbym bardzo wdzięczny.
kong123----> wnioskuję, że jesteś znacznie dalej ode mnie i nie mogę Ci pomóc...
Ale może Ty pomożesz mi, bo mam problem...Dzięki.
Mam problem w rafinerii Marsha. Otóż uruchamiam wagoniki i jadę jednym aż do miejsca z zerwanym pomostem. Zeskakuję i po krótkiej chwili jestem w pomieszczeniu "Pressure Control", gdzie przekręcam zawór zmniejszając ciśnienie w pompie. Problem w tym, że wszystkie drzwi są zamknięte albo zaryglowane i nie mogę się stamtąd wydostać.
Co robić?
fajny Książę----> znalazłem ten moment o który mi chodziło wygląda na to, że drzwi na górze mają rygle, które przegapilem.
Sprawdze to teraz, dzieki.
Ragn'or-->Przykladowy walkthrough: http://www.youtube.com/watch?v=rrf51sMu6X8 (nie pamietam dokladnie, w ktorym to miejscu dlatego bedziesz musial sam posprawdzac i wybrac odpowiednia czesc poradnika)
kong123--> Probowales tego niestandardowego sposobu: http://www.youtube.com/watch?v=u3BD6AXkiDI ?
fajny Książę - dzięki to na pewno w jakimś stopniu mi pomoże ;)
Ragn'or - tak jak już zapewne wiesz chodzi o rygle, które dość łatwo przeoczyć ;) Też przy jednych drzwiach taką zagwozdkę miałem. Jakby jednak dalej występował jakiś problem to daj ss :) może uda się pomóc.