Grzegorz Lato nie będzie startował w wyborach na prezesa PZPN - pierwsza rozsądna decyzja!
Z tego co wiem to ta "decyzja" podyktowana jest tym, że nie uzyskał wymaganego poparcia działaczy :)
Zresztą, jak jeszcze Kręcina zostanie prezesem, to wtedy zapłaczesz...
Fakt, zapomniałem o nim. To jeszcze gorsze wyjście.
Szczerze to Zibi też nie jest dobrym wyborem...
Potem jest Kosecki...opcja polityczna :/ to samo Czarnecki...
Okaże się jak będzie, nie ma co gdybać. Kręcina raczej nie ma szans...może kandydature zgłosi, ale dalej już nie ma poprarcia.
Z tego co wiem to ta "decyzja" podyktowana jest tym, że nie uzyskał wymaganego poparcia działaczy :)
Od razu coś czułem, że on sam z własnej woli nie zrezygnowałby z takiej kasiury za pierdzenie w stołek.
Teraz obojętnie kogo by nie wybrali to i tak ten cały związek leży w gó... i nikt ani nic mu raczej nie pomoże.
Miejsce Laty prawdopodobnie zastąpi Kręcina bądź Kosecki więc ja bym nie liczył na jakiekolwiek zmiany.
Juz dosc sie nachapał
zreszta z tego co wiem to nie zebral wymaganej ilosci głosów (15).
Super! może wreszcie jakieś zmiany będą, chociaż Boniek jak wygra, to i tak pewnie wybierze kontynuację przestarzałego Polskiego systemu piłki nożnej, a nie nowy, lepszy system, podobny do Hiszpańskiego czy Angielskiego, ze szkółkami, prawdziwym treningiem itp.
przeciez ta niedolega i szkodnik najzwyczajniej nie uzyskal 15 glosow ktore umozliwilyby mu startowanie...
przeciez startowalby i chcial startowac. A to ze pieprzy od rzeczy to co innego.
ten caly pzpn powinni rozwiazac i od nowa stworzyc - i tak gorzej nie moze byc