mam małe pytanie czy brata notcha (him) mozna spotkac w singleplayerze w minecraft
bo prawdopodobnie jest.
w necie jest wiele filmikow z nim ale czy to prawda czy ktos po prostu zrobil moda na dodanie kolesia. strasznie mnie to ciekawi
Nie, nie można go spotkać! Jak chcesz, to z forum Minecrafta ściągnij sobie mod dodający "him", czy jak on tam się zwie.
Jak nie ma jak jest tylko BARDZO rzadko .Sam go nie widziałem ale boje się minecrafta odpalać bo podobno niema zerenic .
Jak ktoś go zobaczy niech da fotke.
PS.Najlepiej jak ktoś zauważy a niema moda
Notch nigdy nie mial brata, o czym wielokrotnie pisal. Herobine to fantazyjny wytwor jednego z podcastow o Minecraft'cie i w grze nigdy go nie bylo. Sa mody ktore dodaja go do gry, ale to nie zmienia faktu, ze Herobine nie istnieje. Mimo to ta durna historyjka szturmem zdobywa serca niezbyt rozgarnietych dzieciakow w wieku 10-13 lat.
zrobilem ten watek jak herobrine byl jeszcze dosyc aktualnym tematem od dawna juz wszystko wiem
ON JEST PRAWDZIWY JEST W GRZE NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE TRUDNOŚCI!!! wiele graczy go spotkało chyba to wątek dla początkujących w tą gre !!
ALE Z WAS N00BY LOL CO za debile