I znowu. Kupiłem Wiedźmina 2 i błędy CRC. Z W1 było tak samo ja nie wiem czy CD project tłoczy te płyty w stodole ? Ciekawe czy Prezydent Obama dostał też płyte z błędami CRC. Jedna wielka KPINA ze strony CD Project.
Przyznaj ze pobrales gre nielegalnie i ci wyskakują takie bledy :P
Dokładnie. Pewnie "znowu" msz jakiegoś ripa. :)
A patch 1.1 zainstalowany?
PS I skończcie już do cholery te wątki o błędach w W2 zakładać, bo to jest przeginka powoli.
Błąd zwraca przy instalacji . Speedyhax i Speedy24 nie wszyscy to piraci ;]
No co wszystkich zatkało, bo zobaczyliście jak wygląda orginalna płyta ?
Spróbuj skopiować zawartość płyty na dysk a stamtąd odpalić instalator. Jeżeli w trakcie kopiowania wystąpi błąd to w praktyce oznacza że płyta jest walnięta.
Jestem pod wrażeniem Twojego zdjęcia :D
Nie ma rys, jest czysta? W takim razie może potraktuj płytę Bad Copy Pro?
Właśnie kopiuje na dysk, a jak bedę instalowal z dysku to nie będzie siępluło o jakieś zabezpieczenia ?
P.S Płyta czyściutaka bez najmniejszej ryski.
udało się skopiować jest jakiś progres ...
oo udalo przeszedł przez moment błędu
W takim razie płyta... pewnie masz z drugiej ręki. :D :D
Dopiero co kupilem, to wina mojego napędu, jakiś słaby jest i nie dal rady wszystkiego odczytać odrazu.
no i teraz zainstalowalo ale problemów ciąg dalszy... "nie można urochomic ... ponieważ nie znaleziono msf100u.dll " coś w tym stylu ? jakieś pomysły
http://www.dll-files.com/
A inna sprawa, ze w googlach na pierwszej stronie jest: http://www.google.pl/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=msf100u.dll
Visual CC+ 2010 trzeba było z dysku 2 zainstalować bo instalator sam tego nie raczył wykonać ...
panks ---> O tych wszystkich problemach które opisałeś jest napisane na oficjalnej stronie Witchera. Oczywiście jest tam też notka jak je rozwiązać. Tak trudno najpierw sprawdzić, potem narzekać? ;)
[18] tylko, że te rady na stronie CDP, w moim akurat przypadku, gówno pomogły. Też miałem problemy z błedem crc na płycie i musiałem na innym forum szukać pomocy, dopiero ktoś polecił program do zgrania osobno pliku data2 bo samo sie kopiować nie dało. Nie trzeba mieć od razu pirata...
Ok. Udało się wszystko zrobić i działa gra jak należy, tylko jedyną wadą są te pasy u gory i dołu które zmiejszają czcionkę napisów. Gra jest bardzo naprawde fajna.