Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Błąd z instalają ME3

06.03.2012 20:35
😒
1
zanonimizowany793246
4
Legionista

Błąd z instalają ME3

Witam. Pisze ten post z nadzieją że ktoś z was ma już zainstalowana gre Mass Effect 3. Otóż podczas instalacji mam już całe 51%, wszystko fajnie i w ogóle a tu nagle Origin prosi o włożenie dysku nr 2. No dobra wkładam, naciskam ok i czekam chwile. I po chwili wyskakuje mi ten sam komunikat z proźbą o włożenie dysku nr 2. I tak bez końca. Nie wiem czy powinienem anulować instalacje i spróbować raz jeszcze czy zrobić coś jeszcze innego. Jeśli ktoś miał podobny problem bardzo prosze o odpowiedź.

07.03.2012 13:24
Zonbek5
2
odpowiedz
Zonbek5
42
No-live

Witam,

Miałem podobny problem podczas instalacji lecz nacisnąłem 2 razy na przycisk "OK" i instalacja poszła dalej. Proponuję, żebyś spróbował jeszcze raz zainstalować, a jeśli problem się dalej pojawia, zrobić reinstallke Orgin'a. Jeśli nawet to nie pomorze to skontaktuj się z supportem Mass Effect'a 3 (support EA powinien wystarczyć) lub przyjść z paragonem i grą do sklepu i wymienić ją na inny egzemplarz ;)

Pozdrawiam

07.03.2012 13:37
3
odpowiedz
zanonimizowany3972
87
Legend

Po co wymieniać płyty, skoro gra jest podpięta pod Origin i można ją przez ten program ściągnąć? Wiem, że to sporo zajmuje (15 GB?), ale pewnie szybciej to zrobi, niż wymieni pudełko w sklepie.

07.03.2012 13:44
Matt
4
odpowiedz
Matt
269
I Am The Night

IMO problem moze polegac na tym, ze odtwarzacz po prostu nie wykrywa płytki - sprobuj otworzyc i zamknac szufladke raz i drugi, az wyraznie uslyszysz ze płytka sie kreci.

Forum: Błąd z instalają ME3