Otoz nagralem filmik aparatem Canon SD700is. Nie wiem czy ktos bedzie widzial wyrazniej mimo slow motion ktore zrobilem dzieki uzytkownikowi komarioza. Nie chcialo mi sie grzebac dluzej przy filmiku bo nie jest tego wart. I same slow motion jest z glosem. No nic. Duzo by pisac co w filmiku jest nie tak. O co mi chodzi mam nadzieje widac w filmiku.
http://www.youtube.com/watch?v=QEturZ-hcLs
Mam nadzieje ,ze znajdzie sie jakas alternatywa na ten problem. Tak sie dzieje za kazdym razem. Czytalem na amazon opinie o tej grze i kilka negatywnych wymienilo wlasnie ten problem. Nie wiem czy to tylko ta gra czy to z polaczeniem wifi. Fakt. Raz sie wkurzylem odlaczylem router od kompa i podlaczylem do PS3. Duzo lepiej wszystko dzialalo.
No nic czekam na wasze komentarze.
Edit:
No tak ... sory dla jednego glupiego filmiku nie bede kupowal urzadzonka zebyscie mogli sobie ogladac w HD. Bo inaczej nic juz nie mozna ogladac. Ten filmik i tak dziwie sie ze powstal bo nigdy takich rzeczy nie robie ale w tamten dzien to byla juz przesada i postanowilem cos z tym zrobic. Moze ktos tutaj bedzie wiedzial czemu jest takie opoznienie i jak to zmienic.
[3] Chodzi o ten problem w Black Opsie " opoznienia" jak to nazwalem. Wlasnie po to jest ten filmik zebym nie musial tlumaczyc slownie bo trudo to ujac w slowa.
O Boshe
Ale o co chodzi ? Nagrałeś, a później wrzuciłeś .... warty filmik na YT, którego nie da się dłużej jak 30s "oglądać'.
Żałosne. Podałeś ten temat na forum by mieć więcej niż 6 wyświetleń filmiku.
Unknown8.29 [ gry online level: 0 - Centurion ]
Dokladnei tak
p.s A jak sie ma wiecej niz 6 to co sie wygrywa ?
[6] Co to Fras ? Nie moge znalezc. Aaa o frapsa chodzi ? no tak ...
kil69 --> To teraz wytłumacz wszystkim, jak na PS3 zainstalować Frapsa :)
Tego się nie da oglądać.
Co prawda to prawda że FRAPS na PS3 nie zadziała ale jak chcesz coś nagrywać to przeczytaj to :
Powtarzam jeszcze raz i ostatni. Nie bede nagrywac zadnych filmikow i nigdy tego nie robilem. Nie bede wydawal kase na cos czego nie bede uzywal. To co zrobilem to i tak za duzo bo normalnie do glowy by mi nie przyszl ozeby nagrywac sobie filmiki.
Widze, ze wszyscy skupiaja sie na jakosci filmu, prezentacji czy czegokolwiek ( ogolnie juz ) niz widzec jego sens i problematyke.
2.11 wywalam polowe magazynku a na powtorce ( mimo ,ze kiepsko widac ) widac ze nie oddaje zadnego strzalu 9 moze 1 ale watpie )
2.37. taka sama sytuacja tylko oddaje mniej strzalow a na powtorce nie widac zadnego z mojej strony.
6.53. Troche inaczej bo nikogo nie widze przede mna a na powtorce widac jak przez przynajmniej 2 sekundy bylem z kolesiem twarza w twarz.
jest kilka możliwości
pierwszy najbardziej oczywisty w wypadku 2 pierwszych to, że jest to zwykły błąd grafiki i tyle.
druga możliwość, którą potwierdza trzeci przypadek - to nierówność pingów wśród zawodników.
tzn. ten kto gra po stronie serwera (bo w BlackOps chyba tak to było robione, że hostem jest jeden z graczy) widzi wszytko wcześniej.
W skrócie to kwestia pingów/lagów i niekoniecznie Twoich.
Dzieki SULIK.
Wiem ,ze mozna stworzyc wlasna " gre " z przeroznymi mozliwosciami. Czy jest mozliwosc stworzyc gre i puscic ja na global czy to jest tylko dla znajomych ?