Mam dziwne pytanie otóż: Odblokowałem wszystkie bronie dla technika i teraz mam tak: Dlaczego jak gram US to automatycznie wybiera mi się AKS-74u a jak gram RUS to wybiera mi się M4A1? Czy nie powinno być odwrotnie? Jak to działa za każdym razem jak gram US to muszę się "zabijać" aby wybrać moją M4A1 inne bronie normalnie jak się ustawi np UMP-45 to przy starcie będzie i dla US i RUS... o co w tym chodzi proszę o wyjaśnienia..pozdr
nie bardzo zrozumiałem o co ci chodzi
myślę ze Bronia nie wie co to AK nawet chyba we wojsku nie była . więc nie dziwne ze się myli
Wytłumaczę dokładniej na przykładzie: mam X360
1. Przykład--Gram UMP 45 w menu wybieram sobie tą właśnie broń i odpalam grę, tuż przed respawnem nie muszę ustawiać broni ponieważ mam już ją wybraną tak jak wybrałem w menu.
2.Przykład--Gram M4A1 w menu wybieram sobie tą właśnie broń i odpalam grę, tuż przed respawnem jako AMERYKANIN MUSZĘ RĘCZNIE USTAWIĆ TĄ BROŃ ponieważ automatycznie wybiera mi AKS-74u... czyli naciskam "B" i muszę wybrać M4A1... Dlaczego tak jest i nie wybiera mi tak jak w przykładzie "1"?? Dodam że technika mam dopakowanego na MAX..... Czekam na odpowiedź...Jaśniej już się nie da :)