Witam
Mam pewien problem : Wchodzę do menu chce wejść do gry jest wczytywanie i nagle gra się wyławiacza( Wie ktoś o co chodzi ?).Nie ma żadnego komunikatu po prostu schodzi do paska.
Sprzęt jest na pewno dobry ponieważ inne gry typu Crisis 2 nanim chodzą ?
Z góry dziękuje za odp.
Gry typu crysis
Aha... To nie od rodzaju gry chodzi.
Pirat ?
Moze bys podal sprzet jaki masz bo nigdy nic nie wiadomo. Pobierz sterowniki do karty graficznej jezeli nie aktualizowales ich i czy gra to nie pirat ?
Oryginał . Gra nie chodzi u mnie i u kolegi obaj mamy oryginały podam swoje bo wcześniej mówiłem o kolegi .
AMD Athlon(tm) XP 2600+ 2.08GHz
2 GB RAM
ATI radeon 4600
I ty z takim procesorem chciałeś grac w Battlefielda? zapomnij.
To wina procka jest bardzo slaby.
Zalecany jest procesor minimalny do singla z dwoma rdzeniami, a do multika zalecane są cztery rdzenie.
Twój procek ma tylko jeden rdzeń.
Taaa.. tyle ,że on nie ma problemu z zacinaniem się gry , tylko z samym odpaleniem.
Taaaaak ale wyobrażasz sobie granie na takim procesorze z jednym rdzenie ? pokaz slajdów byłby.
I to na pewno wina jego procka.
Masz racje procesor jest za słąby , ale gra powinna się uruchomić. A co dalej to wole się nie wypowiadać ,jak na moim starym kompie 2 x 2ghz cięło ;p
Ale ta gra powinna mu w ogóle nie odpalić, przecież ta gra nawet nie obsługuje takich słabych procesorów z jednym rdzeniem.
Ale jak wam już mówię to nie jest tylko u mnie Zaraz wam podam dane kolegi...
W poprzednim watku pisales ze masz problem z patche i pobrales go z internetu. Moze sprobuj odinstalowac gre i spatchowac gre normalnie przez UpdaterBFBC2.exe.
Nie to raczej problem mojego kompa :P zainstaluje na drugim i powino działać :D
Dziękuje za pomoc .