Witam. Zamówiłem sobie pre order na ps3. Dostałem, wszystko ok. Ale ja sie pytam, gdzie moje bonusy ? Ani niesmiertelnikow, ani skinow, ani tych dodatkowych broni. Bez tego przezyje, ale mapki z Back to Karkand ? Pomyslalem ze dopiero zostanie to w prowadzone ale dzis widzialem unikalny niesmiertelnik u jednego z graczy. Więc.. czy zostałem.. wychujany ?!
Mam 2 kartki, jedna z "przepustką sieciową", a druga z jakimis niesmiertelnikami z mass efect i z coltem. W rogu na pudełku niby pisze : Zawiera dostęp do rozszerzenia Powrot do Karkand. Więc nie wiem w czym problem. Jesli padlo takie pytanie, to rozumiem ze wy juz gracie na tych mapach, tak.. ?
Było wałkowane setki razy. Map jeszcze nie ma, ale jak wyjdą to zostaną automatycznie przypisane do danej kopii gry. Kody na bonusy powinieneś dostać od sprzedawcy. Jeżeli zamawiałeś przez sieć to sprawdź na stronie opisującej twoje zamówienie, lub skrzynkę mailową.
Czyli na bonusy do sprzedawcy, a mapki i tak dostanę, tak ? A jeśli ktoś moze zamawiał z sklep. [ link zabroniony przez regulamin forum ] , to czy ma te bonusy, lub wie jak je zdobyć ?
Nie, mapy z B2K będą udostępnione później. Nikt nie wie kiedy dokładnie, może za miesiąc, może później. Twój serial, którym przypisales grę do Origin już zawiera te mapy, jak się pojawia to będziesz mógł na nich grać.
Masz z gram .PL?
Jak tak, to na stronie na liście zamówień są klucze do dodatków.
Jak nie, to po prostu przeglądnij stronę, czy gdzieś nie ma pliku z tymi kluczami, albo na mailu.
Mam taki sam problem z bonusami, tylko że zamawiałem na gry-online :(
EDIT: Jak to aktywować ?
Tak samo jak grę.
Edit: Gram wysłał do każdego instrukcję krok po kroku, gdzie szukać i jak aktywować dodatki na PC i konsolach...
Zaloguj się do sieci PlayStation? Network.
Wejdź w PlayStation? Store.
Wybierz opcję z menu.
Wpisz swój unikatowy kod (12 znaków).
Wybierz opcję i podążaj za komendami wyświetlanymi na ekranie.
Po uruchomieniu gry Battlefield 3, dodatkowa zawartość będzie dostępna w trybach gry wieloosobowej.
Chodzi o ten kod, przepustke do multi tak ? Nie wiem czy tak mialo byc, ale jest to jedyny kod jaki mam w pudelku. Wpisalem go w PSN, 3 razy, za kazdym razem cos sie pobieralo i instalowalo, niesmiertelnikow brak.
[4]
Nie chodzi mi o mapy, bo one dotycza tylko Back to Karkand, a inne dodatki mialy byc dostepne "Od pierwszych dni".
Mam tak jak pan wyżej.
Żadnych kodów nie dostałem albo nie zauważyłem. GDZIE ONE MOGĄ BYĆ ?
Edit: [14] pierwsze co sprawdziłem to mail
battle man i inni - sprawdzcie maila.
Ehh... dla zamawiających z gram:
Jak uzyskać kody odblokowujące elementy edycji limitowanej
Dziękujemy za zakup edycji limitowanej gry Battlefield 3.
W związku z dużą ilością zapytań przygotowaliśmy dla Państwa krótki poradnik ułatwiający pobranie i aktywację kodów odblokowujących elementy edycji limitowanej Battlefield 3.
Kody odblokowujące elementy edycji limitowanej nie znajdują się w pudełku z grę. Użytkownik pobiera te kody z naszej strony internetowej ( [ link zabroniony przez regulamin forum ] ), a dokładnie ze szczegółów złożonego zamówienia.
Osoba, która składała zamówienie będąc zalogowanym na swoje konto może wejść w szczegóły zamówienia poprzez stronę sklepu -> sklep. [ link zabroniony przez regulamin forum ] -> Moje zamówienia -> Szczegóły zamówienia na grę Battlefield 3.
Osoba, która składała zamówienie nie będąc zalogowanym na swoje konto może wejść w szczegóły zamówienia za pomocą odnośnika, który znajdował się w wiadomościach informujących o złożeniu zamówienia, jego potwierdzenia oraz wysyłce. UWAGA: Jeżeli po złożeniu zamówienia utworzyli Państwo konto, przed kliknięciem linku kierującego do szczegółów zamówienia proszę najpierw wylogować się z naszej strony (a najlepiej wyczyścić pliki cookie przeglądarki). Tylko po wylogowaniu link przekieruje Państwa na właściwą stronę.
Link pozwalający na pobranie kodów znajduje się w szczegółach zamówienia na liście zamówionych produktów przy grze Battlefield 3.
Osoba, która płaciła za grę przy odbiorze przed pobraniem kodów zostanie poproszona o podanie pełnego numeru rachunku dostarczonego wraz z grą.
Osoba, która odbierała grę w punkcie go24 będzie mogła pobrać kody po 24 godzinach od momentu odebrania zamówienia (po takim czasie otrzymujemy informację od punktu, że zamówienie zostało odebrane przez Klienta).
Każdy z dodatków wchodzących w skład edycji limitowanej odblokowywany jest za pomocą oddzielnego klucza. Na razie udostępniamy Państwu 3 klucze pozwalające na odblokowanie dodatków: Pakiet 10 wyjątkowych nieśmiertelników do odblokowania w grze, Ekwipunek Specact, Pakiet Uzbrojenia Specjalnego. Klucz pozwalający na odblokowanie 4. dodatku (Powrót do Karkand) zostanie udostępniony w późniejszym terminie, w momencie premiery tego rozszerzenia.
Pobrane kody, w zależności od platformy należy aktywować w jeden z poniższych sposobów:
Dla komputerów PC:
1. Zainstaluj klienta Origin. Możesz go pobrać z http://www.origin.com/about.
2. Uruchom klienta Origin (Start>Programy>Origin) i zaloguj się za pomocą swojego loginu i hasła konta EA Online.
3. Wybierz ikonę ustawień, następnie opcję Podaj kod produktu.
4. Postępuj zgodnie z instrukcjami pojawiającymi się na ekranie.
5. Po ponownym uruchomieniu gry Battlefield 3, dodatkowa zawartość będzie dostępna w trybach gry wieloosobowej.
Dla konsol PlayStation 3:
1. Zaloguj się do sieci PlayStation Network.
2. Wejdź w PlayStation Store.
3. Wybierz opcję [Redeem Codes] z menu.
4. Wpisz swój unikatowy kod (12 znaków).
5. Wybierz opcję [Continue] i podążaj za komendami wyświetlanymi na ekranie.
6. Po uruchomieniu gry Battlefield 3, dodatkowa zawartość będzie dostępna w trybach gry wieloosobowej.
Dla konsol Xbox 360:
1. Zaloguj się do sieci Xbox LIVE.
2. Naciśnij przycisk menu na kontrolerze (srebrny przycisk).
3. Przejdź do zakładki rynku i wybierz opcję Zrealizuj kod.
4. Wpisz swój unikalny kod (25 znaków).
5. Po uruchomieniu gry Battlefield 3, dodatkowa zawartość będzie dostępna w trybach gry wieloosobowej.
Pozdrawiamy,
Gam3r --> Przeczytaj [4]. Do końca. Ostatnie zdanie jest kluczowe. Mam wrażenie, że skończyłeś na drugim, albo masz poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem.