Witam Mam pytanie bo gram w BF3 i będę sobie kupował BF3 Premium i tam podobno można skasować sobie statystyki ale też skasuje mi się level i bronie?
I jeszcze jedno bo słyszałem takie plotki. Bo kupiłem sobie Battlefield 3 i teraz będe chciał sprzedać i kupić Battlefield 3 Premium no właśnie od takiej jednej osoby słyszałem że nie pogram sobie w Battlefield 3 w dodatki bo niby Battlefield 3 Premium jest tylko że jak kupisz to możesz zainstalować te dodatki i jak będziesz chciał grać w te dodatki to że będę musiał włożyć zwykłą płytę Battlefield 3 czy to prawda ?
Bo nie wiem czy sobie sprzedawać czy nie
Łoo ja to masakra głupio zrobili lol
Roniq dzięki za odpowiedz
Bf3 Premium Edition to jest Bf3 + wszystkie dlc, więc kupujesz premium edition i zwykłej płyty nie potrzebujesz
Czyli będę mógł grać normalnie w multi jak odpalę tą płytę
Ja już nie wiem czy on chce kupić takie coś - http://allegro.pl/battlefield-3-premium-edition-pl-bluegames-wawa-i3164519171.html
Czy samo premium na PSN...
[6] Ja nic z tego nie rozumiem jest to tak chaotycznie napisane że nie ogarniam tego o.O
No chce właśnie kupić to co wystawiłeś
Sorry ale np. na PSN to się wogóle nie opłaca i o tym nie napisałem bo nie myśle o tym
No to podstawkę którą masz możesz sprzedać. Tam masz wszystko co potrzebne do grania.
A przedtem mówiłeś co innego xP
Bo myślałem, że chodzi Ci o premium z PSN. Napisał byś tego 1 posta zrozumiale to wszystko było by git.
Nie no spoko :) dzięki za odpowiedz :)