Witam,
Na jakich detalach pójdzie mi BF3 w 1920x1080? Sprzęt w sygnaturce.
PS. Tak, byłem na System Requierments Lab, ale ta strona podobno kłamie, dlatego wole się was spytać :-)
My też nie wiemy.
Nie chodzi mi oczywiście o dokładna odpowiedz, tylko takie wasze przypuszczenia. Najbardziej boje się o kartę graficzna. Ale jak myślicie: wyciągnie wysokie, czy tylko Średnie?
Jeśli napiszą Ci "tak będzie hulać aż miło na ultra" to lepiej Ci sie będzie spało?
A jeśli "Nie ma opcji,nie pójdzie nawet na low" to zaczniesz mieć koszmary i moczenia nocne?
Jeśli tak to życzę tego drugiego:) bo cholera jasna skąd my to mamy wiedzieć jeśli nikt nie miał możliwości sprawdzenia pełnej wersji ?
Przy każdej większej premierze jakiejś gry jest wysyp takich osiołków którzy spamują forum w kółko tym samym tematem "Czy mi pójdzie? Czy nie pójdzie? Czy sobie pójdzie? Czy sobie nie pójdzie"?...
Jeśli napiszą Ci "tak będzie hulać aż miło na ultra" to lepiej Ci sie będzie spało?
Bedzie sie mógł w szkole pochwalic.
Ok, macie rację: durny temat. Przepraszam za głupi SPAM. Ale już nie musieliście się nade mną tak pastwić :D Wątek do usunięcia.
Nie no, bez przesady Spam to jeszcze nie jest.
Jednak sam mam Radeon HD tyle, ze 5470.
Mi juz raczej super chodzic nie bedzie, moze nawet w ogole nie pojdzie
ale na twojej karcie powinno pojsc na low.
Sorry, że odkopuję wątek, ale chciałem tylko powiedzieć, że Battlefield 3 śmiga mi na wysokich w full HD 1920x1080. Sam byłem niesamowicie zaskoczony, ale jest to prawda. I nie ma żadnych ścinek :-)