Witam forumowiczów,
Naszła mnie chęć polatania sobie różnymi maszynami w nowej odsłonie Battlefielda na joysticku Saitek cyborg V1. Problem leży w tym ,że mój żołnierz porusza się joystickiem i o mało nie dostałem zawrotu głowy. W zakładce key bindings joystick przypisany jest dla pojazdów i dla piechoty i nie mogłem skonfigurować tego tak aby dla żołnierza i pojazdów służyła tylko klawiatura.
Nie mogę nawet zmienić ustawień dla samolotów , bo nie wykrywa mi przycisków.
Czy problem leży w becie , moim joysticku czy w moim braku umiejętności przypisania tego dziadostwa. Jak sobie z tym poradzić? Proszę o pilną odpowiedź.
jakaś rada?
Gram na nim w HAWX 2 i wszystko hula. To jest joystick nie pad.
Aaa faktycznie to może być problem na tym sprzęcie bo do fps'ow joystick? No nie wiem. Joystick to raczej do symulatorów.
no dobra ale jaka jest solucja , jak wyłączyć binding z zołnierzem ?! Chce tylko do jetów miec przypisanego joy'a
też mam cyborga, i również doświadczyłem "zawrotów głowy". okazuje się, że domyślnie za obrót odpowiada przepustnica. niestety Beta B3 ma skopany key binding, i wielu rzeczy nie da się przestawić. nic z tym raczej nie zrobisz. zresztą, dużo czasu do konca to nie zostało :)
czyli twierdzisz w finalnej wersji produktu, będzie już w porządku.
Kupiłem pre-order Battlefielda 3 i nie chcę się zawieść. Chce sobie fajnie polatać.