Zakupiłem z dzisiejszej promocji i podczas wpisywania kodu do origin, kiedy wpisałem kliknąłem dalej i podczas ładowania wystąpił ogólny błąd... Próbowałem po chwili znowu wpisać i jest napisane, że kod został już wykorzystany, czy to znaczy, że muszę prosić sklep o nowy kod? Czy da się grać?
PS: a teraz podczas włączania origin pojawiło mi się takie coś
PS2: NOŻ KURRR czy wam też się teraz piepszy ten syf origin? Nawet zalogować się na da a jak się zaloguję to w trybie offline WTFFF
Czy naprawdę nikt na tym forum nie wie co trzeba w takiej sytuacji zrobić? Origin Już działa, ale pokazuje, że kod został już aktywowany, a gry nadal nie ma w bibliotece. POMÓŻCIE
1.Piszesz do suportu Origina
http://help.ea.com/en/contact-us/ask?product=origin
2.Czekasz 3 tygodnie -
3.możesz grać :D
btw niby czemu sklep miałby ci dać nowy kod, skoro stary popsułeś :D
A czy ma to znaczenie, jeżeli mam już zainstalowane BF 3 limited edition? I czy istnieje możliwość odaktywowania tego kodu z origin i ponownego aktywowania?
Nie powinno mieć znaczenia. Powinien zwyczajnie Ci się zmienić na premium.
Spróbuj przeinstalować Origin.
Wcześniej jednak wybierz - moje gry - pokaż: wszystkie.
To masz BF3 w zakładce moje gry w origin, więc kliknij na BF3 i naciśnij taką ikonkę z "i", tam powinieneś mieć pokazane jakie dodatki masz do gry. Może się dodały do konta.
Spróbuję, ale o co chodziło w tym "ogólnym błędzie" podczas aktywacji? Mogło coś pójść źle i teraz origin odczytuje, że mam aktywowane, a tak naprawdę nie mam?
Napisałem do supportu Origin i do Sklepu GOL.
Ma ktoś jeszcze takie propozycje, albo miał taki sam problem?
kurwa poczekaj po prostu aż się odezwą, nikt Ci nic tutaj nie wyczaruje -.-
Na odezwę polskiego supportu będziesz czekał sporo czasu.
Aby pomoc uzyskać natychmiastowo wystarczy ci tylko znajomość angielskiego.
1. Zmień język aplikacji Origin na angielski (lokalizacja GB lub USA), program zapyta o ponowne jego uruchomienie - akceptujesz.
2. Wybierasz "Help" po lewej stronie na górze a następnie live chat.
3. Czekasz chwilę aż dostaniesz gościa, wyjaśniasz mu problem a on spróbuje ci pomóc. Tylko grzecznie bo to nie bot :D