Mam pytanie czy wy tez musicie pobierac update 6gb do BF3 ? Nigdzie nie pisze o aktualizacjach i pytam sie was. Tydzien nie bylem na battlelogu, bo bylem w szpitalu, a tu znowu pobieranie.
Faktycznie ponad 6GB danych trzeba znowu zassać.... Pewnie przygotowywanie gry pod najnowsze dlc, z tym że ta łatka zapewne już zawiera ten dodatek, który później można odblokować.
Co by dużo nie pisać, BF3 razem z Dice, powinni dostać nagrodę za największe łatki w historii elektronicznej rozgrywki.
Mam nadzieje ze w 4 rozwiazane to bedzie inaczej bo na 2 kupione DLC na dysku mam 4 :). Wlasciwie to 3 bo nawet nie mam teraz miejsca zeby sciagnac kolejne 6gb.
Szczerze to znając DICE wątpię by było to już DLC. Przed każdym DLC do BF3 wychodził DUUUŻY patch a potem okazywało się że to tak na prawdę tylko patch a nie DLC.
Bo to jest tylko patch, a nie DLC.
Część plików z DLC i tak musi mieć każdy bo przykładowo wchodzi do gry osoba z bronią, która jest dostępna w DLC i każdy musi mieć u siebie pliki odpowiedzialne za tę broń bo gdyby nie miał to co by widział - puste ręce u gracza?
Ojeju, jak dopiero co zainstalowałem "na sucho" Battlefielda 3 na nowo, to tydzień się będą łatki pobierać.