Czy da się komfortowo grać w BF3 na procesorze I3 - 2120 i karcie graficznej Radeon 6870. Nie mam ochoty kupować dwa razy droższego procka 4 rdzeniowego tylko dla jednej gry. Ile FPS można osiągnąć na w/w procesorze i karcie graficznej
Na tym i3 spokojnie pograsz, ponieważ obsługuje on Hyper Threading, tj. procesor ma 2 fizyczne rdzenie, ale 4 wątki, dzięki temu temu system widzi i używa go jakby był czterordzeniowy. Karta też spokojnie da radę, pograsz w FullHD na High/Ultra.
W internecie czytałem, że występują różne błędy typu znikające tekstury. Czy to prawda? Jeśli tak to jak się tych błędów pozbyć.
Od 2 miesięcy spamujesz to forum zapytaniami o sprzęt, którego zapewne i tak nie kupisz. Marnujesz mój czas i innych na udzielanie Ci rad na temat zakupu komputera. Może zacznij sam szukać informacji w internecie, aby rozwiązać swoje problemy.
wilu25 - nie bój się kupię ten sprzęt. A pytam się na forum dlatego, że na necie widziałem sprzeczne odpowiedzi. Jedni piszą, że niema żadnych problemów, a inni, że są i to bardzo irytujące.
http://www.tomshardware.co.uk/battlefield-3-graphics-performance,review-32308-13.html
2? 3? 4? Battlefield3 nie widzi różnicy ;)
Jak kupisz kompa to daj znac, a nie spamujesz.