Dostałem do karty graficznej kod aktywujący grę batman arkham city , wprowadziłem kod do gry na tej stronie http://www.nvidia.pl/object/games-batman-arkham-city-redeem-pl.html i po chwili dostałem maila na pocztę z kodem do pobrania gry , wpisałem i zaczeła się pobierać. Gdy już gra się pobrała i zainstalowała , wybrałem ustawienia graficzne i przed wejściem do gry wystąpiło okienko z prośbą wprowadzenia numeru seryjnego , no i wpisuję go i nie działa!! więc wybrałem "aktywacja manualna" gdzie trzeba poza numerem seryjnnym wprowadzic kod aktywacyjny i tak że nie działa ... jakieś pomysły? mam też podany jakiś długi kod zapytania , który nie mam pojęcia do czego służy
ten który wpisałem żeby zarejestrować grę , nie pasuje mi to bo składa się tylko z xxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx ... ale takiego dostałem na maila od klienta z komputronika a kod aktywujący składa się z xxxxx-xxxxx-xxxxx
Do czego jest w ogóle ten kod zapytania?
Numer seryjny bierzesz ze Steam'a, nie mam pod ręką więc ci dokładnie nie wskażę, ale tam gdzie masz swoją bibliotekę gier masz gdzieś opcję która ci go wyświetla.
Prawy przycisk na "Batman: Arkham City" i wybierz "Wyświetl nr seryjny". Masz opcje "kopiuj nr seryjny do schowka" i ten nr wklej w polu aktywacji.
dzięki wielkie , działa ... nie miałem pojęcia jak to zrobić bo po raz pierwszy ściągałem i aktywowałem gre w ten sposób
Witam mam problem z grą Batman Arkham City po zainstalowaniu gry na Steam , uruchomiłem grę po chwili wyskoczyło okienko do aktywacji link: [link] wpisuje numer seryjny ,ale nie wiem co wpisać pod Please enter your Unlock Request Code. Na dole jest podpowiedz jak się to robi ,ale nie wiem jak uruchomić takie okienko Enter your serial number. Spróbowałem wyżej wpisać mój numer seryjny i to co jest zaznaczone na czerwono Unlock Request Code i wpisałem kod z obrazka ale wyskoczyło że numer seryjny jest źle wpisany ,jak numer seryjny kopiowałem do schowka. Grę kupiłem w gift na Steam i nie wiem co teraz robić może wy wiecie proszę o pomoc.