1. Co bardziej opłaca się kupić B:AA czy NBA 2k11?
2. Dlaczego?
3.* Jaką dajesz ocenę. (obu grą.)
* - nie musisz odpowiadać.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Co to za porównanie - obydwie gry są świetne ale to zupełnie inne kategorie. Jak możesz bierz obie, ani w jednym, ani wq drugim przypadku nie pożałujesz wydanych pieniędzy. ;)
NBA jeśli jesteś wieeelkim fanem gier i tegoż sportu. Ja jako - tako bardziej preferuję normalną grę w kosza. Uwierz, satysfakcja jest znacznie większa. ;)
AA? Według mnie to gra idealna. Nic więcej.
Na ile godzin starcza kampania B:AA?
Dokładnie nie wiem, ale jest grą reprezentującą wysoki poziom rogrywki. Jest klimat Batmana, a oprócz samej głównej ścieżki fabularnej masz mnóstwo znajdziek, które zbiera się z wielką przyjemnością. Sama gra starcza na tyle, ile jest w standardzie.
Najlepiej jak byś kupił obie gry ;D O NBA2k11 dużo nie trzeba pisać. Praktycznie idealna gra traktująca o koszykówce.
Co do B:AA to gra z najwyższej półki. Nie powiem Ci jaki jest czas przejścia fabuły, ale do tego dochodzą róznie znajdźki, które ja osobiście omijam szerokim łukiem, a tutaj z przyjemnością zebrałem wszystkie.
Byle co kupisz - i tak będziesz zadowolony.
A czy w B:AA jest samodzielne wybranie poziomu (łatwy,średni,trudny) czy też poziomu się nie wybiera?
Możesz sam wybrać poziom trudności. W NBA2k11 nie grałem, bo nie interesuję się koszykówką, ale Batmana mogę szczerze polecić. Świetna ścieżka fabularna, która starczy ci na 6-7 godz. + 2-3 godz. szukania znajdziek. Podejrzewam, że NBA 2k11 starczy ci na dłużej, ale to zależy, czy interesujesz się tego typu grami. Ostatnio podziwiam Batmana ponownie i mogę wystawić grze 98/100. Klimat, postacie, uniwersum, znajdźki, gameplay, rewelacyjny system walki i szczegółowe otoczenie. Jedyne co mi do szczęścia zabrakło to jakiś co-op. :)
[8] I chyba też jeszcze szkoda,że w 1 nie ma multi i 2 też nie będzie.Ale może to i lepiej,może wtedy twórcy bardziej skupią się na kampani.Zobaczymy. :)
Mam pomysł ale nie wiem czy dobry.Zamierzam kupić City,więc może kupiłbym teraz NBA (nie mam żadnej pełnej gry o NBA) a potem właśnie City.Dobry pomysł?
Właśnie dowiedziałem się,iż sklep PS Store będzie działał 24 maja, (oby) więc w razie czego może wyprubuje jeszcze dema tych gier.Fajnie :)
[11] Dzięki.