Witam. Tak jak w temacie mam problem z pobraniem BF3. Co mniej więcej 10 minut pobieranie się zacina. Po prostu wszystko staje w miejscu nic się nie pobiera a czas nie leci. Jak zrestartuję Origina znowu jest to samo. Proszę o pomoc i z góry dzięki za odpowiedź.
Za dużo ludzi rzuciło się na pobieranie gier z origina. Mam to samo, masz 2 wyjścia:
-albo odpuścisz i zaczekasz aż serwery się odciążą
-albo będziesz wyłączał origina co 10-20 minut i wznawiał pobieranie.
Serwy Origina są strasznie przeciążone. Ludzie cały czas kupują i pobierają gry z Humble Origin Bundle a jest co pobierać...
Zrób plik txt na pulpicie, wrzuć do niego:
[connection]
EnvironmentName=production
[Feature]
CdnOverride=akamai
Nazwij go EACore.ini - musisz się tylko upewnić, że plik zmieni format po zmianie nazwy. Jak nie zmieni, kliknij start i wpisz Opcje folderów. Kliknij widok i odznacz Ukryj rozszerzenia znanych typów plików. Dzięki temu, jeżeli Twój EACore.ini nie zmieni fomatu, pojawi się nazwa EACore.ini.txt. Teraz wystarczy usunąć końcówkę .txt, by plik zmienił format. Włącz Origin, kliknij TAK, gdy wyskoczy komunikat. To wszystko.
Tak jak napisał MAJOT14, servy są zbyt obciążone przez Bundle. Miałem tak samod zisiaj przy pobieraniu Burnouta.