Cześć, właśnie robię formata i chciałbym abyście mi wysyłali nazwy gier które was wciągnęły na całe dni i noce, prosiłbym aby gry nie miały większych wymagań niż 1GB ramu. Z góry dzięki, aha bym zapomniał siedzę prawie we wszystkich klimatach gier, od postala aż po gothica lubię jak gra jest ciekawa i miło mi się w nią gra a na dodatek wciąga!
Combat Mission: Beyond Overlord
Combat Mission: Barbarosa To Berlin
Combat Mission: Afrika Korps
Combat Mission: Shock Force
Combat Mission: Afghanistan
Combat Mission: Battle For Normandy
Gry na całe dziesięciolecia, a nawet eony.
Nie ma nic lepszego na rynku. ;]
Fallout 3 - grałem miesiąc a na liczniku ponad 170h , czyli = każda szafka w grze otwarta :]
Heroes III + dodatki.
Gra na całe dziesięciolecia, a nawet eony.
[4] +1!!!
Morrowind - Gra na całe dziesięciolecia, a nawet eony.
Ponadto:
Civilization IV
Half-Life 2 (cały Orange box - jest niesamowicie tani)
Seria Legacy of Kain
heroes,jagged alliance 2,civ4,draken sang,teamfortress2/call of duty 1/2,diablo,total war/world of tanks,dalej nie pamietam w tej chwili i mi się nie chce pisaćxd,no i mass effect
Ze starszych Baldurs Gate, Diablo II i Age of Empires II. Ta druga wciągnęła mnie już blisko dwanaście lat temu i do teraz nie daje spać.. Może jeszcze Heroes III, Age of Wonders.. Do tych gier mam sentyment, zawsze mam je zainstalowane na każdym komputerze jaki mam..
Z nowszych, od kilku dni ogrywam Mass Effect. Nie wiem jak z wymaganiami, ale na pewno gra warta uwagi. Panowie z BioWare zdecydowanie znają się na rzeczy.
Mass Effecty (oba)
Morrowind i Oblivion
Fallout 3 i New Vegas
Splinter Celle (wszystkie - nawet DA i Conviction, a co! :P)
W40k: Dawn of War (wszystkie dodatki) - ale jedynka, z dwójką na 1 GB ramu będzie krucho...
Freelancer
Niedawno dopadłem znowu Unreala z Return to Na Pali ;] (przy okazji znalazłem renderer korzystający z DX10 - Crysisa może z poczciwego Unreala to nie zrobiło, ale ładniej się wszystko świeci :D)
O, jeśli Unreal, to i Deus Ex (akurat zbliża się premiera "trójki")
Giants: Citizen Kabuto (te teksty Meków xD)
Rainbow Six (wszystkie aż do kichy zwanej Lockdown i tych potforków, które przyszły po niej...)
Minecraft, grałem od września do początku roku praktycznie bez przerw tylko w to, później już robiłem większe lub mniejsze.
Left 4 Dead 1 albo 2, u kolegi chodiz płynnie na 1 gb ramu, wciąga na 1000 h ;), ja sam mam już 500h.
Tibia i Metin 2
z tego co słyszałem, bardzo wciągają xd
Gry z seri Lego.(Nie grałem w Harego Potera i słyszałem że są błędy)
Call of Duty 1 z dodatkiem i 2
Hearts of Iron II: Doomsday - Armageddon
Driver: Parallel Lines
GTA SA
Gothic 1+Mroczne Tajemnice.
Gothic 2- low detale+NK.
Postal 2+Weekend.
Diablo 2.
GTA SA, VC.
AirFix DogFighter.
Hitman: Krwawa Forsa.
World of Warcraft
Są tylko jedne gry, które całkowicie mnie zniszczyły, przez które nie mogłem spać, całkowicie się im poświęciłem...
Europa Universalis I/II/II