mam pytanie do posiadaczy konta w banku spółdzielczym, otóż załozyłam tam konto wczoraj i nie moge robic przelewu tzn mam kody, środki na koncie i wszystko co jest mozliwe ale nie mam tej opcji jak sie loguje byłam dzisiaj w banku ale do nich nie dociera tłumacze im ze robiłam jak trzeba klikałam w te opcje ale nic mi sie nie wyswietlało żadna opcja typu ,,przelewy'' klikam w rachunek bankowy a po lewej stronie mam tylko rachunek bieżący, lista, lokaty, kredyty, zarządzanie, informacje, zmiana hasła i wyloguj i tylko to w banku nie dociera do nich ze lista sie nie rozwija bardziej a potrzebuje zrobic przelewy:/ jestem wciekła 13zł na oplaty poszło w las. moze ktos mi wytłumaczy co robie zle ?? czy zeby robic przelew potrzebna jest jakas aktywacja tych haseł jednorazowych ?? prosze mi nawet krok po kroku wytłumaczyc bede wdzieczna
ps, zapomniałam dodac ze chodzi o konto internetowe
co zrobiłaś źle ? założyłaś konto w banku spółdzielczym :)
a co do problemów to spróbuj przetestować aplikację bankową w innej przeglądarce
zapomnialas jeszcze dodać o jaki bank spółdzielczy chodzi ;-) bo są ich dziesiątki
Znaczna część banku spółdzielczych ma ten sam system internetowy. Ja bym kliknął najpierw na rachunek i dopiero wtedy szukałbym opcji przelewu po wybraniu konkretnego rachunku...