Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Autologowanie na różnych stronach i zapamiętywanie hasła- jak zachować...

18.11.2013 22:12
😐
1
zanonimizowany913541
22
Pretorianin

Autologowanie na różnych stronach i zapamiętywanie hasła- jak zachować...

Otóz mam następujący problem- jutro zamierzam zrobić totalnego formata na moim lapku, lecz szkopuł w tym, że mam pewne konto pocztowe na o2.pl, w którym mam ustawione zapamiętanie hasła (które widzi jako kropy). Sytuacja robi się nieciekawa z tego względu, że tego hasła nie pamiętam, bo w czasie jak to konto pocztowe zakładałem, zakładałem też kilkadziesiąt kont na różnych portalach często z odmiennymi hasłami i na tym koncie dałem opcję "zapamiętaj hasło", dzięki czemu zawsze mogłem się bezproblemowo logować nie wpisując go...

Do rzeczy- potrzebuje mieć dostęp do tego konta, żadne odzyskiwanie haseł nie podziała bo próbowałem na wszelkie sposoby, toteż jedynym sensownym rozwiązaniem jest przeniesienie odpowiednich za to plików przeglądarki i ponowne ich wklejenie po formacie. Jednak by to zrobić, musze wiedzieć, które pliki są za to odpowiedzialne i gdzie się znajdują. Ktoś miał już taki problem?

18.11.2013 22:19
Sizalus
2
Sizalus
206
Legend

W Operze da się to zrobić bez problemu. Podejrzewam, że w innych przeglądarkach również. Wpisz w google passwords backup + nazwę przeglądarki i powinieneś znaleźć rozwiązanie.

18.11.2013 22:33
3
zanonimizowany913541
22
Pretorianin

Tak teraz pomyślałem, czy starczy skopiowanie całego folderu "Mozilla" z Roaming i kiedy to później po prostu na chama wkleję to będzie wsio działać?

18.11.2013 22:43
4
Macco™
76
Legend

Przecież w firefoxie możesz podejrzeć zapisane hasła:
firefox>>opcje>>bezpieczeństwo>>zapamiętane hasła

Forum: Autologowanie na różnych stronach i zapamiętywanie hasła- jak zachować...