Czy po zabiciu tych wrogich strażników co są np. przy wieżach obserwacyjnych oni się respawnują? Czy już do końca gry się nie pojawią. Nie wiem czy opłaca się ich zabijać.
Kurde dawno grałem w AC 1 ale mi się wydaje, że chyba się respawnują. Tzn. jeśli wrócisz do danego miasta ponownie.
Pytanie: Po jakiego chcesz ich zabijać w wieżach obserwacyjnych?
Bo mnie denerwuje to pieprzone pikanie i powolne przemieszczanie bo oni mnie obserwują. Mam nadzieję że się nie respią bo dzisiaj troche ich wytłukłem :)
Skradaj się :)
Ale co w tej grze jest nudno? Dla mnie nudne były te same misje (powtarzające się: tylko zabij cel ale w innym otoczeniu). Ale wierze obserwacyjne? O co ci chodzi?
Chodzi o to że ci strażnicy przeszkadzają mi w przyjemnej rozgrywce. Gdy ich nie zabijałem musiałem wolno się skradać przez co traciłem czas i taka gra była nudna. Rozumiem że to gra o cichych zabójcach, ale odkrywanie mapy w ten sposób to mordęga. Same wieże są spoko, dzięki nim lepiej poznaje dane lokacje. Widzę że odpowiedzi na to proste pytanie się nie doczekam, więc jutro zagram i sam się przekonam.