Cześć.
Od niedawna zastanawiam się nad zakupem tej produkcji na konsolkę XBox 360.
Niestety,nie moge podpiąć pod nią internetu i gram tylko na single (W sumie to i tak grałbym tylko w single,nawet gdybym miał neta).
Ale mniejsza o to.
Na jednym z forów czytałem że gra potrzebuje się połączyć z internetem,bo musi aktualizacje pobierać.
Gdy spytałem się o to jednego z pracowników Avansa, powiedział że internet jest mi zbędny jeśli chcę pograć tylko w single.
Nie wiem co o tym myśleć,a 150 złotych nie wyrzucę w grę która będzie się kurzyć na półce.
Pomoże ktoś?
zeby miec najnowsze patche i aktualizacje musisz oczywiscie podlaczyc konsole do internetu, ale bez tego gra w singlu jest jak najbardziej mozliwa
150zl? kilka miesiecy po premierze nawet tyle nie kosztowala, poszukaj lepszych ofert, po co kase marnowac
Ale to tyczy się tylko tej produkcji czy wszystkich?
Bo np.
Gdy kupiłem mojego X'a z Kinectem za 1400 Dostałem w bonusie 3 gry.
Kinect Adventures,Disneyland i Kinectimals.
Wszystkie gry działały elegancko, jednak z disneyland był ten problem że zapisywał się tylko w chmurze, przez co moje siostry nie mogły sobie w to pocisnąć ;D
Od tego czasu jestem uczulony na dopytywanie się o internet do każdej produkcji ;D
nie wydaje mi sie mozliwe zeby jakakolwiek gra wymagala chmury do zapisu, bo chmura jest dostepna tylko dla posiadaczy abonamentu GOLD
Chociaż nie, nie podeślę.
Ale ci zacytuję.
"Aby zapisywać postęp z gry musisz się zalogować na swoje konto"
Ok,loguję się na moje konto z twardego dysku,ale po zalogowaniu nadal występuje to coś.
Mogę grać tylko w wersję bez zapisu.
musze przyznac ze to zadziwiajace, bo myslalem ze zadna gra na x360 nie wymaga dostepu do sieci - na pewno nie bylo tam wyboru zapisania gry na dysku twardym?
Tak.
On chciał żebym zalogował się na konto, co uczyniłem.
Jednakże po zalogowaniu na konto powróciłem do tego samego napisu.