Siema ludzie, jako że ja już nie wiem w co mam grać to przychodzę z pomocom ale nie że daje tylko że jej poczebuje he!
A więc do wyboru takie fantastyczne gry jak:
Rust, 7 Days To Die, The Forest, ARK, Conan Exiles.
Jak widać te gierki wszystkie podobne chyba, craftingi survivalki multiplayerki itp. Wszyscy się w to zagrywali/ają a ja nie pykałem a mam ochotę na jednego z nich... ale który wybrać?
Fajnie jakby w grze był jakiś hmm farming? lubie se zasadzić marchewke itp. wiecie o co ho! No i budowanie bazy to fajna sprawa domek dla anonka, fajnie jakbym jeszcze mógł pułapki jakby jakiś gracz znalazł moją chatkę to go pułapka prach i go nie ma!! No i żeby gierka była w miarę spoko zoptymalizowana chociaż chyba za dużo wymagam xD!
Mój kompik: Ryzen 5 2600/8Gb ram/GTX 1060 6Gb
Rodacy pomóżcie! Plusy minusy każdej gry dla anona co nie grał a by chciał...! Czy może darować sobie te produkcje bo są niedorobione jak ja?
Pozdrawiam.
Ostatnio: "mirki", teraz: "anony" - strony się Panom pokiełbasiły.
Ale odpowiadając: ARK wygląda najsolidniej tylko nie wiem jak z optymalizacją. Jak ja grałem to na 970 za ciekawie nie było.
Rust chyba też całkiem okej mireczki.
Jeśli nie musi być koniecznie multi to możesz spróbować subnauticę, bo akurat jest za darmo...
Z pośród tych gier jedna się różni, a konkretnie The Forest. Ta gra jest inna, zobacz sobie gameplay'e czy coś, bo jest dosyć specyficzna, ale warto.
A, tylko trzeba mieś ziomka bo inaczej jest troche nudno, duo lepiej.
Jak The Forest ci się nie spodoba to zobacz Rust'a, co prawda AKR jest dużo lepszą i ciekawszą grą (moim zdaniem) ale trzeba mieć tytana żeby grać płynnie.