Ahoj! Kogo witam, kogo goszczę?
Piszę pracę mag. na temat: „Uzależnienia związane z korzystaniem z nowych technologii na przykładzie gier komputerowych”. No i nie zgadniecie... Mam ankietę. Jeśli macie kilka minut czasu to byłoby wspaniale, cudownie i w ogóle.
Link -----> https://forms.gle/czLf9oxVyBkrMA7j9
Do każdego pytania mam kolorową grafikę, żeby chociaż w niewielkim stopniu zmniejszyć monotonię ankiet śmiałkom, którzy podejmą się tego wyzwania.
Bardzo ciekawią mnie Wasze odpowiedzi odnośnie pytania o ulubioną grę.
Jakakolwiek cegiełka dołożona do puli będzie sukcesem.
Z góry dzięki za wypełnienie!
O ile wypełniłem, tak dość słabe wrażenie robi to, że chyba ankieta była poprawiana na ostatnią chwilę, zwłaszcza pytanie z wiekiem nie ma zbyt wiele sensu :) Domyślam się, że początkowo było "Powyżej 20", "Powyżej 30" itp. A w obecnej formie jest "Powyżej 20-29"... co oznacza, że w teorii każda osoba powyżej 30 roku życia może zaznaczyć tą odpowiedź i nie skłamać
Myślałem, że grafiki będą z gier i od razu wszedłem zaciekawiony jakie zostały wybrane.
Zamiast tego są popularne szyby wciskane w drzwi w czasach PRL :D
Już pierwsze pytanie jest zagadkowe kogo można uznać za znajomych. Bo zaczynając od ludzi na Steam po takich z którymi się człowiek spotyka co jakiś czas to rozstrzał wychodzi bardzo znaczny.
ankieta o grach ...???
to po co punkty 6. 7. 19.? 21. 22. 23. 24. co najmniej te?
to już może dorzucić jeszcze punkty, kogo ""kocham"" PIS, PO, LGBT, wierzący czy nie itd. ... i co tam jeszcze ogólnie teraz modne z działu polityka i tak dalej.