ttp://allegro.pl/wow-unfreeze-code-odmrozenie-konta-1h-7-dni-i3702177043.html?source=mlt
a dokładnie przed tym gościem zaraz po tym jak wystawiłem pozytyw konto stało się frozen (po 40 minutach)
Umiesz czytać ?
"Unfreeze dodajesz tak jak zwykły prepaid i musisz wykorzystać w ciągu 60minut od jego dostawy (inaczej wygaśnie)."
Umiem czytać i to bardzo dobrze. W WoWa nie gram, więc pytam co to jest ten cały unfreeze.
To było do autora wątku, który czepia się że mu unfreeze przestał działać :)
Natomiast unfreeze code działa tak, że ktoś kupuje grę z Twojego refera na koncie trial, płacąc kartą kredytową, następnie po jakimś czasie (w tym przypadku godzinie) wycofuje płatność. Przez ten czas kiedy kasa jest u Blizza teoretycznie dostajesz nagrodę za RaF (30 dni gry), ale w momencie wycofania płatności tracisz ją.
Używa się tego, żeby w czasie trwania unfreeze code można było użyć zwykłego RaFa, który normalnie jest niedostępny na koncie frozen.
5 a ty umiesz e ktoś kupuje grę z Twojego refera na koncie trial, płacąc kartą kredytową, następnie po jakimś czasie (w tym przypadku godzinie) wycofuje płatność
chodzi moi o to że ja wiem na czym to polega i spokojnie mógłby mi dać na 7 dni a zaraz po dostaniu pozytywa wycofał płatność i pewnie robi tak większości
Przeciez gosc wyraznie pisze, ze to cos dziala "1h - 7dni od jego użycia (kwestia szczęścia)". Dzialalo ci dluzej niz godzine? To o co masz pretensje - o to, ze gosc dal precyzyjny opis aukcji?
45 minut 12 sekund działało dokładnie według blizzardowskiego czasu
To odezwij sie do goscia, moze da ci nowy kod, jak bedzie mial dobre serce, komentarze ma calkiem niezle - nie rozumiem tylko po co wystawiales komentarz przed zrobieniem tego, co tam miales do zrobienia, do czego tego kodu potrzebowales...
@panda_94 - Skoro coś jest nie tak, chociaż imo 45 min. to aż NADMIAR żeby aktywować RaFa, to po prostu napisz do niego i poproś o kolejnego. Równie dobrze to Blizz mógł anulować płatność.
Ale mam jakieś dziwne przeczucie, że wymarzyłeś sobie że będziesz mieć 7 dni gry za 6 zł, a teraz płaczesz.
W takim razie dzięki za wyjaśnienie i przepraszam :)
panda_94 - 94 w nicku to Twój rocznik? Jeśli tak, to współczuję.
mam jakieś dziwne przeczucie, że wymarzyłeś sobie że będziesz mieć 7 dni gry za 6 zł, a teraz płaczesz.
Tak masz racje przecież to jest cena rafa ale ostatni raz to kupiłem lepiej już wydać 45 blizzardowi
ale jak by każdy kod działał na 7 dni bylo by fajnie
gdyby to chociaż od Blizza zależało to 1h-7 dni ale nie cofnął płatność po 45 minutach jak tylko dostał komentarz pozytywny dla mnie to chamstwo w biały dzień
cofnął płatność po 45 minutach jak tylko dostał komentarz pozytywny dla mnie to chamstwo w biały dzień
A dla mnie to calkowicie normalne - wystawienie komentarza to dla niego sygnal, ze zrobiles co miales zrobic, wiec na co niby mial czekac, i trzymac swoje zamrozone pieniadze?