Mam SGSII z andkiem 2.3.4 Wszystko śmiga, zero zwisów. Pojawiła mi się w Kiesie możliwość aktualizacji do ICS. Na różnych forach pojawia się jednak mnóstwo wątków o różnych problemach. A to problem z niektórymi routerami i połączeniem wifi, a to sleep of death, a to rwane przewijanie ekranów itp. (choć oczywiście nie u wszystkich i nie zawsze).
Powiedzcie mi proszę, co nowego wnosi ICS i czy warto go instalować. tzn co zyskam na nowym systemie, czy są jakieś nowe, fajne, przydatne funkcje? Nigdzie w necie nie mogę znaleźć porównania co się zmieniło, co doszło itd.
ja mialem 2.3.5, zainstalowalem ICS i nie wiem w sumie po co
mi dziala calosc gorzej, wolniej a do tego czasem sa zwiechy
ale dla jasnosci musze napisac, ze nie robilem wipe, zainstaluje jeszcze raz z wipem i jak nadal nie bedzie dobrze to wroce do 2.3.6
w ICS nie zauwazylem zadnej funkcji ktorej nie bylo wczesniej a z ktorej teraz korzystam, do tego pogorszylo sie wg mnie kilka rzeczy, npo w aplikacji telefon nie ma teraz kontaktow jak wczesniej...
Faktycznie, chodzi trochę słabiej. Ale jak zwolniłem jakieś 100mb na karcie i telefonie to było lepiej
I jeszcze niektóre gry przestały mi działać ;/