Witam wszystkich, mam obecnie 17 lat i w moim życiu przyszedł czas w którym to mam niezwykły ciąg to gier i kreskówek z dzieciństwa. Niedawno wygrzebałem w jakimś pudle stare płyty i okazało się że jedną z nich jest oryginalna gra Agent Hugo. Ostatni raz w tą grę grałem jakieś 9 lat temu i z tego co pamiętam była niezwykle dobra. Teraz gdy nadarzyła się okazja aby ją sobie przypomnieć, nie sposób z niej zrezygnować. I tu pojawiają się problemy, próbowałem ją zainstalować (używam Windowsa 7) i w momencie kiedy instalacja dochodzi do 100%... nie kończy się, ile bym nie czekał po prostu jest napisane "100 %", lecz pixelowe karteczki wciąż przesypują się z jednego foldera do drugiego. Jedynym wyjściem było anulować instalację co oczywiście zrobiłem, po czym ku mojemu zdziwieniu napis "Graj" stał się aktywny. Z uśmiechem na twarzy i nostalgią w sercu wcisnąłem go po czym zalała mnie fala rozczarowania bo to co otrzymałem nie było dawką wspomnień tylko napisem "Błąd przy ładowaniu pliku: 'E:\Agent Hugo\AgentHugo.exe'." Szczerze nie wiem co robić, próbowałem szukać czegoś po forach lecz nic nie znalazłem. Jeżeli ktokolwiek ma jakieś pomysły jak temu zaradzić i to naprawić, bardzo proszę zostawić jakieś wskazówki. Z góry dziękuję i pozdrawiam.