Witam, za chwile wybije mi 700 postów, a za niedługo 1000 i nowa ranga [Generał],Podzielcie się swoimi wrażeniami po 700 postach, narazie mam 699
Tyle, że wartościowych, pomocnych postów - zero! Ciesze się, ze do konca wakacji zostal niecaly miesiac.
Po osiągnięciu 1000 ppostów ludziom diametralnie zmienia się życie - dostają podwyżki w pracy i wyższe oceny w szkołach. Wygrywają też wycieczki zagraniczne i kumulacje Lotto.
A jak będziesz grzeczny i miły to zostaniesz patriotą takim jak kluha - tylko pamiętaj, nie wolno brać lewych zwolnień lekarskich bo to grzech.
Teraz już taka kretyńska moda że jak się osiągnie okrągłą liczbe to trza od razu wątek robić? Kiedyś to robili tylko np przy 5 czy 10k...
https://www.gry-online.pl/forum/hearthstone-11-wielki-turniej/zad24b9e?N=1
E, co wy gadacie, tutaj pomógł.
^ zapomniał bizon jak cielakiem był - z tego co kojarze, to jeszcze kilka miesiecy temu watkami na podobnym poziomie probowales zaistniec ty, więc hello?
Dla takich osobników jak jan, wakacje powinny być zabronione. Ewentualnie dostęp do internetu. Kretyńskie i nielogiczne posty, dodatkowo kopiujące wypowiedzi innych. Czym się szczycić?
Ciesz się, że jeszcze bana nie dostałeś. Ale to kwestia czasu.
[8]
Ale ja założyłem na bodajże 1500 czy 2000. Nawet na legende nie chcialo mi sie forum spamic.
Aaa pierd....cie. 10 lat temu takich wątków powstawało 10 dziennie. Z tym, że ludzie jarali się jak wbijali setnego posta, bo od tego można było zmienić stopień (w specjalnym wątku :D)
bizon1807 ---> jesteś nowy na tym forum
A ja uważam, że przy obecnej aktywności tego forum 700 postów to naprawdę dużo.
Jak napisał Fett dawniej takich wątków było pełno, ale dawniej 700 postów to szło w tydzień nabić. Uwierzcie byli tacy co sadzili ponad 100 jednego dnia :D A teraz jak forum umilkło, nie ma się gdzie wpisywać, wątki szybko upadają, nawet w wakacje bieda, to 700 postów to naprawdę spory wyczyn.
Pozdrawiam i życzę więcej sukcesów na naszym GOLowym forum :)
[14]
Oświeć mnie o co chodzi.
Edot
@down
Widzisz, by nie tacy ludzie jak ja, to te forum by upadło :) bo nie żeby coś ale nie jedną karczmę i dyskusje rozkręciłem. :) widzisz chyba sam, że jak zakładałeś konto w 2009 tow watkach seryjnych nowa czesc byla co tydzień, teraz jak jest jedna na pół roku to sie mówi że jest w niej duży ruch. :/
Wejdź w jego profil, spójrz na datę utworzenia konta a potem na liczbę postów i się ucz. Ty nie jesteś legendą, tylko piszesz dużo postów.
EDIT: @marcus - i nawet gwiazdkę masz draniu! Smutno mi :(
O, a ja wlasnie przekroczylem granice pieciu tysiecy postow. :D
leem - noo, ale to chyba za gp, a nie jakies szczegolne dokonania... :D
Ale przecież Ty już ta gwiazdke masz od bardzo dawna. Może i nawet przed 2015.
Yoghurt ostatnio najtrafniej ujął bytność janka na forum GOL:
Janku, każda twoja wypowiedź zasługuje na wysmaganie cienkim kijkiem po napletku. Idź sobie.
Bartimaeus
Powinniśmy się tego dowiedzieć w ciągu kilku najbliższych dni.
spoiler start
Więcej mu raczej nie zajmie wbicie 300?
spoiler stop