Inni piszą, ja nie będe gorszy. Od dawna czekałem na ten dzień.
Tak, to jest mój jubileuszowy, okrągły 4702 post!
A Wy pamiętacie swój 4702 post? Co wtedy robiliście? Czego słuchaliście? Jaka była pogoda? I ogólnie jakie wrażenia z tego pamiętnego dnia?
Wątek ma charakter wyłącznie informacyjny.
Nigdy nie miałem tylu postów na jednym koncie. Pewnie suma summarum namęczyłem was tyloma postami ale ciężko będzie zliczyć który post to ten 4702.
Tak czy inaczej kolejna osoba której gratuluję sukcesu na naszym GOLowym forum i oby tak dalej.
Pamiętam swoje pierwsze WerteRS Oridźinal..
dobijam do 10k i zapewne nawet nie zwrócę uwagi kiedy napisze ten post bo to jest kufa.. nieistotna rzecz
czekam aż zacznie ktoś liczyć swoje kupy... :|
tak btw [3] i kont kilku.. zastanawiam się jak liczne jest grono osób jest(do którego należę), które używa od samego początku jednego konta.. dosłownie jednego.. mnie nigdy nie wpadło do głowy by tworzyć kolejne dla spamu czy innych wybryków, szkoda też czasu ;)
Xinjin
Gratulacje! Życzę kolejnych czterech tysięcy siedmiuset dwóch postów. Mam nadzieję, że założysz jak już będziesz miał dziewięć tysięcy czterysta cztery.
claudespeed18
Ja mam pierwsze konto nadal.
claudespeed18 - nie mam multikont. Miałem jakieś 3 bany na IP, i ponad 30 banów na zwykłe konta. Nie byłem grzecznym użytkownikiem, ale poprawiam się i już chyba wszystko ze mną okej.
To byly czasy, bylem mlodziak, na forum grasowaly kapucyny i jezdzily pieciogwiazdkowe autobusy, byla impreza gdy napisalem ten 4702 post. Ale uwierz mi, najwieksza balanga i zaszczyty sa, gdy padnie kolejna legendarna bariera - 10 783 postow.