Wie ktoś jak sprawdzić czy mam ten szajs zainstalowany ? W nowych sterownikach od Nvidii nie ma już wyboru odznaczenia tego komponentu, a podejrzewam, że w takim wypadku instaluje się on automatycznie. W dodaj/usuń podobnie, co pewnie oznacza, że zostało to zintegrowane z podstawowym sterownikiem ? Przejrzałem panel Nvidii oraz G-experience i nic nie znalazłem :c Proszę o pomoc.
Po prostu masz opcje 3D w panelu nVidii. Poza tym możesz kupić oprogramowanie nVidia 3DTV Play. Uprzedzam, że jeśli nie posiadasz wspieranego monitora, to zapomnij o graniu w 3D.
Znaczy ja właśnie nie chcę grać w 3D, miałem podejrzenia, że jedna gra się w tym trybie uruchamia, ale chyba się jednak pomyliłem. (Risen 2, dosyć dziwna wydajność, na necie znalazłem rozwiązanie, usunięcie 3D Vision)
PS. Posiadam laptop Msi GE70, nawet nie wiem czy obsługuje on 3D.
Wczoraj instalowalem najnowsze sterowniki i byla mozliwosc odhaczenia 3d vision w czasie instalacji
Tal_Rascha -> Widać tylko stacjonarne posiadają taką opcję. Sprawdziłem parę minut temu i na netbookowych, także najnowszych (340.52) takiej możliwości nie ma. No nic, koniec tematu :)
Znaczy ja zawsze instaluję "niestandardowo", wtedy mam do wybrania komponenty które chcę/których nie chcę. O to Ci chodzi ?