Zrobiłem wszystkie zadania wg poradników, ale nadal nie mam 100%.
Brakuje mi:
3x Hobby i rozrywki
- golf (to mogę pominąć? a więc dwa następne obowiązkowe?)
- "Fotografia przyrody" (jak odblokować? nie mam tego na mapie, o co chodzi:) )
- "Wyścigi samochodów" fabrycznych (jak odblokować? nie mam ich na mapie)
1x Różne
- "Spaceruj z Chopem i każ mu aportować" (jak to zrobić? chodzi o iFruit? Zrobiłem)
Jeśli chodzi o Chopa, to musisz wyprowadzić go na spacer i rzucać mu piłeczkę.
Tak, musisz zaliczyć golf żeby mieć 100%. Fotografia przyrody i wyścigi samochodów fabrycznych to dodatkowa zawartość dla graczy, którzy kupili grę najpierw na PS3/X360 a potem na nowe platformy.
Musisz wykonac 42 z 59 zadan:
Strzelnica: wszystkie rodzaje broni (6 kategorii, wszystkie bronie z kazdej): przynajmniej brazowy medal
Zagraj w golfa i skoncz ponizej "par" (nie pamietam polskiego slowa, sorry) - to jest bardzo latwe, zagralem sam bez przeciwnika, kilka minut i po krzyku
Wygraj jeden mecz w tenisa - jedna gra wystarczy
Wygraj w rzutki - jedna gra wystarczy
Ukoncz trzy triathlony - przynajmniej trzecie miejsce
Ukoncz piec wyscigow samochodowych (Street Races) - przynajmniej trzecie miejsce
Ukoncz szesc wyscigow off-road - przynajmniej trzecie miejsce
Ukoncz cztery wyscigi na wodzie - przynajmniej trzecie miejsce
Ukoncz wszystkie zadania w szkole latania - przynajmniej brazowy medal
Wykonaj wszystkie skoki spadochronowe
Wykonaj wszystkie skoki spadochronowe z helikoptera
Zaplac za prywatny taniec w stip clubie
Dlaczego jak już jestem blisko dołka pojawia się siatka i znika dołek?
Golf... chyba najgorsze co nie mogło spotkać w tej grze. Co z tym zrobić?
Zrobiłem już wszystko...
Od 2.5 godziny idiota nie może trafić, zawsze musi być 1, 2 za dużo....
Golf nie jest potrzebny do 100%, skoro zrobiles inne, to nie musisz sie meczyc.
Od 2.5 godziny idiota nie może trafić
Przypominam, ze to ty grasz :)
Przypominam, ze to ty grasz :)
Niby tak, ale ja bym trafił:)
W postępie mam 41/42 Hobby i rozrywki. Co mogę więc jeszcze zrobić?
Hobby i rozrywki 58/61:
- golf
- "Fotografia przyrody" (dlaczego zaczynając Rokstar Social Club na PC nie mam tego na mapie? muszę zagrać na PS3?)
- "Wyścigi samochodów"
Btw. w polskiej wersji też nazywają to "par".
Fotografie i polowanie nie zaliczaja sie do 100%
Wyscigi samochodow to zbyt ogolne. Masz na mysli wyscigi sportowymi autami po miescie czy terenowymi za miastem?
Tu masz bardzo dobra liste z dokladna rozpiska: http://gta.wikia.com/100%25_Completion_in_GTA_V
Ja mam do zrobienia jeszcze tylko:
- wspomniany golf ("Rozegraj 9 dolłków w golfie w przewidzianej lub mniejszej ilości uderzeń")
- "Fotografia przyrody"
- "Wyścigi samochodów fabrycznych"
Ale dwa ostatnie są chyba tylko dla powracających graczy.
->
- "Rozegraj 9 dolłków w golfie w przewidzianej lub mniejszej ilości uderzeń"
- "Fotografia przyrody"
- "Wyścigi samochodów fabrycznych"
Cały czas chodzi o grę.... a jak widzisz mam wszystko zrobione poza golfem i tymi dwoma.
Te z zielonym paskiem są wliczane do postępu.
Sprawdzilem teraz u siebie i chyba faktycznie cos zmienili, bo teraz przy golfie jest zielony pasek, czyli trzeba zrobic.
Katastrofa...
Może muszę im zwiększyć siłę?
Spróbowałem Trevorem, który ma prawie pełny pasek siły, ale było jeszcze gorzej...
Nie wiem, ja to zrobilem Franklinem, calkiem przypadkiem. Tam byla jakas misja, a ja cos zle wcisnalem i wlaczyl mi sie golf. To zagralem i bez problemu zrobilem, mialem chyba 2 czy 3 zapasu. Z tego co pamietam to pierwsze jedno-dwa uderzenia z max sila, a potem ostatnie jedno-dwa juz lekko, zeby wrzucic do dolka.
Myślałem, że będzie łatwiej, ale najpierw trzeba zazwyczaj dwa razy uderzyć maksymalną siłą + jeden lekki poprawiający aby mieć przed dołkiem i strzał do dołku na żółtym wskaźniku. Oczywiście zazwyczaj 2-3 razy piłka akurat wpadnie na piach ( a ostatnio trafia mi w drzewo...), więc dodatkowe 2-3 strzały...
Moze mialem szczescie, zero piachu, zero drzew. Ale zauwazylem, ze chyba wiatr mial znacznie, bo czasem pilka leciala zupelnie gdzie indziej niz chcialem.
[3] Piłeczkę masz w menu wybierania broni. Musisz przełączyć jakąś broń na następną.