Jesli jeszcze jest to w Pizza Hut jest Festiwal Pizzy. Placisz raz i jeszcz tyle kawalkow ile chcesz ;)
Ostatnio na Chopina (wylot na Urzędniczą, tuż obok X-Kom) powstało I Love Pizza. Nie byłem, ale z ulotki wynika, że za 15 zł masz niby ile chcesz:
"Full Pizza = Płacisz raz, jesz ile chesz ! TYLKO 14,99 zł
http://lovepizza.pl/promocje_krakow.html
Z tym, że nie da się zapłacić za jedną osobę, a żreć razem z kolegami...
a chłopskie jadło? wiem że tam kiedyś był szwedzki stół i płaciło się i w kilka osób można było jeść ile się chce, no ale bardzo tanie to nie było
wiesz sushi to raczej drogie jest więc 68 zł za jesz ile chcesz nie jest wcale tak drogo dla kogoś kto lubi sushi, ja osobiście nigdy nie jadłem;)
wiesz co nie wiem jak z tym chłopskim żarciem jest teraz ale ja mowie że kiedyś pamietam jakieś 2-3 lata temu o tym słyszałem
no ja byłem w norwegii i za chyba 300 koron (ok 150 zł) gdzie jedzenie jest cholernie drogie, miałem żarcia a żarcia w tym np renifer, małże, łososie i mase innych specjałów, do tego desery z 20 rodzajów, fakt że siedziałem tam z 4 godziny a potem przez resztę dnia dochodziłem do siebie:-]
a na takiej wiosce w norwegii też, był festiwal pizzy i chyba 150 koron za jesz ile chcesz (cena dobrej dużej pizzy w restauracji Egon w mieście koło 300 koron) no ale odszedłem troche od tematu:)
Kumpel z pracy opowiadal, jak poszli kiedys ze znajomymi do Pizzy Hut, wzieli sobie 'jesz ile chcesz' i siedzieli tam pare ladnych godzin i jedli. Jak wychodzili, to im powiedzieli, ze nie maja juz wiecej wracac :-D
[2] ---> No Pizza Hut naprawdę warto :). Płacisz raz i jesz tyle kawałków rożnych Pizz ile dasz rady :).