Witam
Podczas nauki organy z książki "chemia organiczna, kurs podstawowy" autorstwa D. Buza, W. Sas natknąłem się na kilka błędów. Ignorowałem je aż do czasu:
gdy w reakcji w której udział bierze acetylen napisali, że jest to but-1-yn. No przecierz acetylen to etyn!!
Chciałbym im to zgłosić, ale nie wiem jak? Mejl i skan strony? ISBN tez potrzebny?
Mam nowszą wersje i wszystkie te błędy są juz poprawione. Ale tego tam nie było czyli teraz sie musiał znaleźć :(
Ja bym się domagał zwrotu kasy. W końcu to z niej się uczy, a wprowadzają w błąd mogąc spowodować słabą ocenę.
Majkel Dżordan - z tą słabą oceną nie jest śmieszne bo rok temu nie zdałem tego przedmiotu i musiałem za urlop dziekański płacić 560zł. Więc jak źle podpisują związki albo zamiast cis dają trans to można sie potem wyłożyć na egzaminie :/
Przepraszam za błąd ale jestem "ścisłowcem" i jestem kiepski z ortografii. Poza tym nie podkreśla mi "przecierz" :/
Przepraszam za błąd ale jestem "ścisłowcem" i jestem kiepski z ortografii.
tak, tak, tłumacz sobie tak, jesteś głupi albo leniwy, że nie chce Ci się dupy ruszyć do nauki języka ojczystego
Kherlon mogłeś doczytać do końca jak już wypominasz :P
Napisałem, że nie podkreśla to nie patrzyłem czy mam źle czy dobrze. Dowód ->
7 - ciekawe czy piszac na kartce jestes tez taki madry, na kompie nie robi bledow bo przecie mu podkresli a na kartce to by sie zrzygał a nie napisał dobrze