strasznie mi się podobają te buty, tylko wyłącznie w wariancie zielonym ale wiem że nie do wszystkich kolorów będą one pasowały?
Do jakich kolorów pasowałby zielony? Chodzi mi zarówno o spodnie, koszulka/bluza/kurtka jak i czapka
http://moda.allegro.pl/buty-dc-ken-block-spartan-hi-wc-45-5-30cm-z-usa-i1842302044.html
down. trudno, jaram się prze-okrutnie tymi butami
nawet fajne, jesli mialbym te 16nascie lat to bym zalozyl. tylko cena - nie wiem czy az tak fajne, zeby trzy stowy walnac. ale Twoja kasa Twoja sprawa.
co zalozyc? ja bym zwykle jeansy i jakas bluza jednokolorowa, np. czarna. zadnych odwaznych kolorow czy wzorkow - buty wyczerpuja limit.
Różowy!
Naprawdę ktos zmaierzajacy nosic takie coś zwraca uwagę na resztę?
Na pewno pasuja do jeansów, białych materiałowych spodni, zielonego tshirta...
Fajne klasyki na wiosne... ale za ta cene to już Air Force 1 a nawet Maxy można wyszarpać
Ja za taki hajs przytuliłem Air Force'y 1. Ale jak chcesz, bierz te oczojebne. Wydaje mi się, że możesz normalnie założyć do nich wszystko. Buty to buty, chyba, że jak dziewczynie, muszą Ci pasować do torebki.
chyba, że jak dziewczynie, muszą Ci pasować do torebki.
nie jarałem się nigdy air forcami czy maxami, jakieś takie statyczne się wydaja że tak to ujmę.
Jaram się za to strasznie Osirisami tym błyszczącymi i tymi spartanami, jak dla mnie epa
Generalnie zielone buty mogą pasować do każdego koloru, ważne żeby ich bardzo nie mieszać. Wszystko zależy od odcienia innych ciuchów. Możesz ubrać do tego jaskrawą czerwoną koszulkę, ale wtedy powinieneś unikać jaskrawych niebieskich kolorów. Jak ubierzesz wyblakły czerwony to wyblakły niebieski już by może przeszedł :)
a jak myślicie będą pasowały do ciemnych slimów i białej koszulki z pomarańczowym wzorkiem?
Jakiejś dziewczyny się spytaj a nie na forum. Kobiety rozróżniają 10 rodzajów samego zielonego, więc najlepiej doradzą :).
Co za wątek :).
Mimo, że nie wstydziłbym się założyć takich to myślę, że taka oczojebność i kolor dla mężczyzny to za dużo, a co za dużo, to niezdrowo. Odradzam zważyszy na cenę.