Witam, powoli sobie rozmyślam i rozważam zakup zestawu kina domowego z blue ray 3d i systemem dźwięku 5.1. Jak sądzicie, to dobre rozwiązanie? Oglądam sporo telewizji i fimów, ale mało jest jeszcze popularny blue ray w wypożyczalniach. Jest sens w ogóle o tym myśleć? Kasa która wchodzi w grę to jakieś no max 2tys zł, mam telewizor Samsunga i myślę o tej firmie, żeby pasowały nazwy, chciałbym też stojące wysokie satelitki czarne (nie mam gdzie powiesić małych a stojaki mi się nie podobają. Co o tym sądzicie? Macie jakieś sprawdzone przetestowane i godne uwagi zestawy? Patrzyłem na alledrogo i nie ma jakiegoś oszałamiającego wyboru ale w tej cenie spokojnie się wyrobię.
np. http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2550719579
telewizor mam 3d także myślę tylko o zakupie obsługującym 3d
a jak podłączyć pod zestaw kina domowego konsolę xbox360? (tą starą, białą - nie żadne slimy)? Kabel hdmi pod tv + te kolorowe kable do kina domowego? Bo się zastanawiam czy jest sens kupować jeśli na xboxie nie będę miał 5.1
Konsole podłączasz po HDMI nie do TV, tylko do amplitunera (o ile ten ma odpowiednią ilość wejść HDMI).