Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Zarabianie przez internet - Z innej beczki

31.12.2011 16:53
👍
1
Blader
3
Junior
Wideo

Zarabianie przez internet - Z innej beczki

Witam wszystkich !

Na wstępie chciałbym zaznaczyć, iż pieniądze, które tam zarobimy nie są małe, a wystarczy poświęcić od 10 do 20 minut dziennie. Wiem, że każdy kto przedstawia tego typu strony tak pisze, lecz to akurat najszczersza prawda ( widać na filmie ile zarobiłem w 2 dni poświęcając 11 minut dziennie ). Sam nigdy nie wierzyłem w to całe "zarabianie przez internet", lecz znalazłem dowód w internecie, gdzie pewna osoba zarabiała dziennie 10zł, skusiłem się, a teraz żałuję, że wcześniej nie znałem tej strony

Jeśli ktoś nie lubi czytać - http://www.youtube.com/watch?v=TMLJMnuPz0s

Chciałbym wam przedstawić nową stronę do zarabiania w internecie, którą jest MyPay. Na w.w. stronie jestem od równych 3 tygodni a zarobiłem już 109zł80gr. Całość polega na tym, iż wykonujemy tam tzw. "akcje". Na chwilę obecną na stronie znajdują się akcje od 15 groszy do 80 groszy, lecz często dochodzą nowe Za zrobienie wszystkich akcji dostajemy 5zł 40gr, a robimy je od 10 do 15 minut (dziś wykonałem je w 11 minut). Akcje resetują się co 2-3h co oznacza, że znów możemy zarobić 5zł poświęcając 10 minut. Jedynym dowodem na potwierdzenie wykonanej akcji jest potwierdzenie linku na mail'u.

System poleconych:
1 poziom - 10%
2 poziom - 4 %

Bonusy - Za wykonanie określonej ilości akcji w danym miesiącu dodatkowe zł.

Wypłaty od 7.50zł (pierwszy raz gdy się tam zarejestrowałem zrobiłem to w 2 dni) na konto PayPal lub konto bankowe.

Serwis jest w 100% wypłacalny !

Reflink - http://www.mypay.pl/?ref=23840&subid=
Czysty link - http://www.mypay.pl

Prosiłbym o rejestrację z mojego reflinka - wy nic nie tracicie, a mi pomożecie. Dodatkowo dla każdego który zarejestruje się z reflinka służę pomocą na gg 4763826, wyślę poradnik oraz w niedalekiej przyszłości program do automatycznego wykonywania akcji

Podsumuwując - MyPay jest stroną na której poświęcając dziennie 10 minut możemy zarobić grubo ponad 100zł na miesiąc.

31.12.2011 16:57
2
odpowiedz
zanonimizowany550804
35
Generał

Sorry, ale mizernie to wyglada w 3 tygodnie tylko 100zl?

31.12.2011 16:59
3
odpowiedz
Blader
3
Junior

Wiadomo, że nie może się to równać ze stałym dochodem z pracy itp. ale poświęcam dziennie na tą stronę max. 15 min. :)

Można w łatwy sposób uzupełnić portfel na nową grę bądź paliwo (-.-) bez żadnego wysiłku :)

31.12.2011 17:03
Will Barrows
4
odpowiedz
Will Barrows
115
Senator

daj dowod wplaty, bo nie wierze

31.12.2011 17:03
5
odpowiedz
zanonimizowany550804
35
Generał

Pare tygodni temu ktos dawal link do programu w ktorym poswiecajac 10 minut dziennie mozna nazbierac wystarczajaco kasy na dobry samochod i mieszkanie. Bylo napisane, ze ze znajdywaniem kobiet tez nie bedzie problemu. W tamtym programie mozna bylo zarobic 15 tys zlotych na miesiac, w twoim marne 150 zl i nawet nic nie ma o laskach i porshe...

31.12.2011 17:06
6
odpowiedz
Blader
3
Junior

Na internecie jest pełno dowodów wypłat, ja swoje umieszczę po nowym roku - teraz nie dam rady :P

codeine no cóż, korzystając z tej stronki możemy jedynie wycisnąć 2-3 darmowe gry na miesiąc, chyba, że kupisz sobie sportowego fiat'a 126p :) Prawie jak dobry sportowy samochód :) Mieszkanie też by się dało kupić... Jakieś kartony czy coś i ładne mieszkanko możemy sobie urządzić :) Aaaa no i laska... W sex-shop'ie nie powinniśmy dużo zapłacić za pannę ;)

31.12.2011 17:13
7
odpowiedz
zanonimizowany550804
35
Generał

Lipa w takim razie, wracam do nauki.

Forum: Zarabianie przez internet - Z innej beczki