Jeżeli masz troche wolnego czasu i chcesz zarobic troche kieszonkowego polecam strone MyPay.pl sam sprawdż nie jest to oszustwo jak wiekszosci stron ja już zarobiłem na tej stronie w sumie 543.46 zł załoz konto z linku ponizej bedziesz automatyczne moim znajomym na mypay. Przez co bedziemy zarabiac 2% wiecej
[link]
Jeśli chcesz się dowiedziec wiecej na temat tej strony napisz.
"W ubiegłym tygodniu wysłaliśmy przelew z naszego zagranicznego konta na polskie konto bankowe. Niestety przelew zrealizowaliśmy w dniu wolnym od pracy (czwartek w Niemczech był dniem wolnym) i z tego powodu bank błędnie zaksięgował pieniądze i nie dotarły one do nas na polskie konto."
Jeszcze nie słyszałem o przypadku, żeby bank "źle zaksięgował pieniądze"
To przestroga dla wszystkich zlecających przelew np. w niedziele. Uważajcie, bo to dzień wolny i swoich pieniędzy możecie już nigdy więcej nie zobaczyć...
Ja nie mialem problemow z przelaniem pieniedzy na szczescie ale dzieki za przestroge
Również polecam, ja zarobiłem na tej stronie już 8362.65 zł, wszystko bez problemów i bardzo łatwo.
Jezeli chcecie wiedziec wiecej piszcie na [email protected]
Czyli zwykle oszustwo, tak jak wszystkie inne podobne oferty. Nie warto wiec zawracac sobie tym glowy.
Po huj piszesz ze to jet oszustwo jak nie wiesz ja mam na koncie paypal 543.46 zł i wszystko to zarobiłem na mypay.pl . Zanim cos napiszesz moze najpierw warto to sprawdzic wyplatem masz juz przy kwocie 7.50 zajmie ci to kila dni gdyz na poczatku malo sie zarabia i jezeli bedziesz mial jakis problem z wyplata to dobiero wtedy napisz ze to oszustwo.