Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Zakup komputera.

25.11.2013 12:10
1
Good098
54
Pretorianin

Zakup komputera.

Chciałbym zakupić sobie nowego kompa bo stary to już pszeszedł do histori. Ile trzeba wydać na nowego kompa żeby chodziły mi takie gry nawet dużo starsze które np maja po 10 lat i też te oczywiście nowe mówię o takich tytułach jak Gothic TES wszystkie części,company of heros 1 i 2,Wiedźmin Medival total war 1 i 2,Call of duty,Medal of honor.Zależy mi na tych grach bo bardzo dobrze je wspominam i gram w nie do tego czasu oczywiście.Ale jeszcze o to moje najważniejsze pytanie czy załatwić sobie kompa z windows 8 czy lepiej z 7 bo żeby mi się potem nie okazało że pół gier na 8 nie pójdzie i mnie trafi potem.Interesuje też mnie ile trzeba wsadzić pieniędzy w kompa cena to od 1500 zł do góra 3000 zł (no może 5000 zł nie chce wydać) i małe pytanie czy kupić kompa ze wszystkim czyli ekran,klawiatura i komputer czy tylko samego kompa bo mam ekran z starego kompa firma Benq?.Chyba że kupić laptopa ale boje się go kupić bo słyszałem że laptopy szybko siadają od grania i jeżeli jakiego miałbym kupić to z jakiej firmy i jakie powinien mieć te wymogi swoje...
Będę wdzięczny za szybkom pomoc...
A i jeszcze jedno konsola mnie nie interesuje czemu bo mam PS2 i to mi wystarczy :)

25.11.2013 12:24
2
odpowiedz
pejpos
42
Pretorianin

Po 1- pomyśl o zakupieniu słownika, po 2 - opcja "szukaj" nie boli, po 3- https://www.gry-online.pl/forum/skladamy-komputer-czesc-71/z3c30edd?N=1

25.11.2013 12:44
3
odpowiedz
TecBar
27
Konsul

pejpos -> Po 4. Może jest nowy na forum i jeszcze nie orientuje się najlepiej ? To jego pierwszy post. Po 5 - skoro nie masz nic konkretnego do powiedzenia to może nie spamuj i zachowaj swoją opryskliwość dla siebie. Po 6 - z pewnością Tobie nigdy się nie zdarzyło popełnić błędu i codziennie czytasz słownik.

25.11.2013 12:57
4
odpowiedz
pejpos
42
Pretorianin

TecBar - dokładnie tak :) Przed znakiem zapytania nie stawiamy spacji.
Mam coś konkretnego do napisania jak już i to napisałem, nakierowałem go, odpowiedziałem mu najlepiej jak się da.

A ty? nie posunąłeś wątku do przodu, kto spamuje? :D

Forum: Zakup komputera.