Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: z orange na play

17.07.2014 22:42
1
Gamernumber08
31
Pretorianin

z orange na play

witam konczy mi sie ważność konta za 2 dni jestem teraz w Orange gdzie mam 1GB internetu za 12 zł na msc jak to ma się w Play bo nie widze tego nigdzie ile się płaci i jak wygląda pakiet internetowy na karte w play?
Ogólnie ludzie z Play polecacie tą firme?

17.07.2014 22:51
2
odpowiedz
E_G300
135
Damian

Mam Play na Kartę i płacę 10zł za 1GB internetu na miesiąc a w razie przekroczenia wykupionego transferu dalej mam darmowy internet ale z mniejsza prędkością.
Co do Play to jestem zadowolony (zasięg jest prawie wszędzie) jednak denerwujące jest "przełączanie się pomiędzy sieciami" (gdyż Play korzysta z nadajników innych sieci)

18.07.2014 08:32
3
odpowiedz
drumnbass1804
31
Pretorianin

A według mnie Play to najgorsza sieć w Polsce. Nigdzie nie ma zasięgu a jak jest to z innej sieci, wtedy można zapomnieć o 3G i internecie. Odszedłem z play do plusa bo plus jest najlepszy

18.07.2014 09:22
4
odpowiedz
zanonimizowany858626
26
Senator

A według mnie Play to najgorsza sieć w Polsce. Nigdzie nie ma zasięgu a jak jest to z innej sieci, wtedy można zapomnieć o 3G i internecie.

Wystarczy włączyć dane w roamingu i masz 3G internet i działa wszystko jak należy i nie bulisz za to nic dodatkowo, no ale najlepiej pozjadać rozumy i pisać bzdury na forum.

W razie przekroczenia wykupionego transferu dalej mam darmowy internet ale z mniejsza prędkością

Udało ci się kiedyś odpalić jakąś stronę po przekroczeniu limitu, toż to trwa 10 minut :)

Forum: z orange na play