Odpowiedzi na często zadawane pytania:
------------------------------------------------------------
Kto wybierał te gry?
Wy.
Czy redakcja zgadza się z Waszym wyborem?
W 90% tak.
-----------------------------------------------------------
Ring wolny! :D
http://graroku2012.gry-online.pl
Najlepsza gra, w którą nikt nie grał - Sleeping Dogs - to najfajniejsza kategoria, ale Sleeping Dogs do niej nie pasuje, chyba aż tak źle z tą grą nie było.
Odgrzewany Kotlet 3 (AC3) nie został grą roku - wspaniała wiadomość.
Co do gry z najlepszymi DLC to szkoda, ze nie wygrał Bordelands 2.
Można jeszcze gdzieś zobaczyć listy gier na które głosowało się w finale?
@PierwszyWolnyJestZajęty
W wyszukiwarkę forum wpisz "gra roku",ale i tak nie zobaczysz jakie były do wytypowania, co najwyżej po komentarzach możesz mieć jakieś pojęcie o tym.
Najlepsza gra, w którą nikt nie grał> beznadziejna kategoria która sama siebie wyklucza. Jeśli nikt w nią nie grał to skąd najwięcej głosów akurat na nią jest?
Jeśli nikt w nią nie grał to skąd najwięcej głosów akurat na nią jest?
uzyj wyobrazni.... nigdy nie slyszales o jakiejs fajnej grze, o ktorej pomyslales ze chetnie bys w nia zagrał, ale nie zagrałes?
Można gdzieś sprawdzić dokładne wyniki która gra była 1,2 3 itd i ile procent zdobyła ?
No co? W tym roku nie było wybitnych produkcji.
Far Cry 3 i Max 3 to wybitne gry.
Zapewniam, że w tym roku lepszych nie będzie ;)
[13] Jeśli dla Ciebie Far Cry 3 i Max Payne 3 to wybitne gry to faktycznie lepszych gier w tym roku nie będzie.
[14] +1
Do wybitności im wiele brakuje... Są bardzo dobre, ale bez przesady.
No, a co lepszego wyjdzie w tym roku? Jedynie chyba BioShock Infinte. Watch Dogs to wielka niewiadoma, GTA V będzie pewnie równie mocno przereklamowane co IV czy San Andreas.
Do wybitności im wiele brakuje.
Powiedz lepiej co ty uważasz za 'wybitne'. Pewnie jakieś Diablo albo Mass Effect (mowa o starszych częściach). Jeśli tak to nie mamy o czym rozmawiać.
Inna sprawa, że taki Raziel88ck to forumowa maruda i jemu nic nigdy nie pasuje.
[16] Dlatego zawsze można ogłosić, że żadna gra nie zasłużyła na tytuł gry roku.
I będzie to prawdą, bo owszem mieliśmy w 2012 gry dobre (a nawet bardzo dobre) oraz gry "dobre" ale z dużą grupą fanboystwa, które je wielbi, ale tak naprawdę nic nie było zachwycającego bo .... wszystko już było.
Teoretycznie tytył powinno się więc przyznać Dishonored bo jako jedna wnosiła powiew świeżości.
wszystko już było.
Teoretycznie tytył powinno się więc przyznać Dishonored bo jako jedna wnosiła powiew świeżości.
Dobra, widzę że nie mamy o czym rozmawiać
[19] widzę że nie mamy o czym rozmawiać
Owszem, nie mamy. Bo o czym mam rozmawaić z kimś dla kogos MP3 jest czymś więcej niż kałem.
Czyżby Dishonored był za trudny? Pewnie tak, bo pamiętam jak ktoś tam bredził, że ukończenie tej gry bez zabicia i wykrycia jest idiotyczną stratą czasu.
Raziel88ck to forumowa maruda i jemu nic nigdy nie pasuje.
Mogłbym go uznać za brata - mamy dokładnie ten sam gust, więc nie jest jedyny, któremu nic nigdy nie pasuje.
Lukas172 - Przecież Far Cry 3 i Max Payne 3 mi się podobają. Uważam tylko, że nie należą one do wybitnych, ale za to do bardzo dobrych produkcji, w których jest jeszcze parę rzeczy do poprawienia.
PierwszyWolnyJestZajęty - To nie tak, że nic mi nie pasuje. Po prostu nie zachwycam się czymś, co na zachwyt nie zasługuje. Tylko, że niektórym ciężko to pojąć jak można podejść do czegoś tak bez krzty emocji.
Co do gry roku moge sie zgodzić że najlepszą grą roku 2012 jest Far Cry 3, chodź obstawialem na Mass Effect 3. Reszta taka sobie oprocz kategorii najbardziej oczekiwana gra w roku 2013. Reszta taka sobie.
No proszę, gre roku kupilem w dzień premiery i do dziś nie mogę się za nią zabrać :D