wiem że nie najlepszy dział i ze gry to różne gatunki ale to tylko luźne pytanko do was bo mam taką możliwość nabycia tych gier i się pytam :) z tych trzech które 2 gry byście zagrali(kupili) jako pierwsze gothic 4, two worlds 2 i sniper nazi zombie army 2 najlepiej podajcie dlaczego te 2 anie tą trzecia już nie
Gothic 4 to gówienko, w resztę nie grałem.
Zombie Army 2 i Two Worlds 2 .a Gothic 4 też jest dobrą grą ale przy tamtych tytułach wychodzi lekko mówiąc "cieniutko"
Zdecydowanie TW2. Polskie, klimatyczne, wcale tak bardzo nie zabugowane ogólnie przyjemnie się gra. Nazi Zombie: szkoda kasy, bo niby gra przyjemna ale są tysiące fajniejszych a i do zombie lepiej postrzelać w Left 4 Dead. Arcania: gówno. Tuż to gothickiem nie powinno się nazywać. Bardzie do Fable podobne to jest.
Gdy nie patrzy się przez pryzmat poprzednich części, Arcania jest dosyć przyzwoitym tytułem...
<-- [6]
Jeśli nei grałeś w poprzednie odsłony The Gothic to powinieneś obkukać chociaż 4 część. Jeśli zaś miałeś do czynienia z 1 lub 2 to najnowsza odsłona cyklu Cię zawiedzie.
Wnioskuję jednak, że nie grałeś, dlatego bierz Gothic 4 i Two Worlds 2
Two Worlds 2 będzie najlepszym wyborem. Gothic 4 to kupa.
Jeśli nei grałeś w poprzednie odsłony The Gothic to powinieneś obkukać chociaż 4 część.
Zadziwia mnie twój tok myślenia.
Jak chcesz gothica to zacznij od jedynki, a 4 to w ogóle możesz nie ruszać.
najlepiej podajcie dlaczego te 2 anie tą trzecia już nie
Polska język bardzo trudna?