Mam do was pytanie,Jak wybić się na twitchu.Niedawno wpadłem na pomysł żeby zacząć streamować bo na youtubie mi nie wyszło. Jest wiele filmików itd. jak się wybić na youtube ale na twitchu jest inaczej.Co mam zrobić aby było na moich streamach więcej ludzi?
twitch:www.twitch.tv/lukos124
Live w każdy piątek
Moglbys byc Rockiem albo Jojo ale na to jest niestety za pozno, moze w okresach szczytu bedziesz mial 5 widzow jak wejda naraz na tego linka z gola.
Jeśli na youtubie Ci nie wyszło, to na twitch'u nie masz co startować. Zapłać mi, to chętnie obejrzę Twój live.
Jaka lipa, w ogóle nie rozumiem co gadasz, masz kucyki w opisie, daj sobie spokój.
Ale że co, mam niby oglądać jak grasz w jakąś grę i coś gadasz pod nosem bez sensu? Żebyś coś jeszcze ciekawego przy tym mówił / opowiadał, albo miał jakieś sensowne przemyślenia na temat gry... A tak? Wolne żarty.
Nawet filmiki takich sław wymienionych wyżej mają słabą oglądalność, co dopiero pisać o szarakach.
Najpierw to bierzcie się za książki (dla rozwoju osobistego) bo te wasze smęcenie pod nosem nikogo nie bawi ani interesuje.
z ciekawości zajrzałam, ale nawet nie ma co oglądać, bo
1) wszystko jest bardzo cicho
2) ty jesteś jeszcze cichszy niż gra i mając dźwięk podkręcony na maksa nawet nie jestem w stanie stwierdzić czy masz coś ciekawego do powiedzenia, bo jedyne słowa jakie udaje mi się rozróżnić to "okej... okej..." mówisz coś w ogóle? Jeśli nie to po co ten live?
Moówie i to dużo tylko nie wiem ale xsplit wycisza mi mikro czy coś.Sprawdzałem też innym mikro i jest tak samo.