Dobry wieczór wszystkim, z miejsca przepraszam za błędy w pisowni, czy też interpunkcji. Jeśli takie się pojawią.
Historia kołem się toczy... Te powiedzenie słyszał pewnie z nas każdy, ale czy wszyscy podchodzą do tego z powagą sytuacji? Przy *rodzinnym stole* zawsze mamy poruszany temat podejścia wielkich mocarstw do zbrodni popełnianych przez imigrantów. Oraz próby zatajania, czy też odsuwania w niepamięć okrucieństwa na Polakach popełnionych w przeszłości. O którym, mym zdaniem nie ma pojęcia większość populacji na naszej Ziemi. Przez takie skandaliczne wypowiedzi m.in Obamy „Polski obóz śmierci” te słowa mną wstrząsnęły, poczułem się jakby cudzoziemiec napluł w twarz. Nie od dziś spotykamy się z takimi incydentami, że Polak to ten najgorszy. Po prostu ręce opadają, jak prasie, mediom oraz większości partaczy z rządu, nie przechodzą przez usta * Islam Zabija* itd. Przeczytajcie sobie, popytajcie wśród starszych osób o .... Masakrze Polaków w Wołyniu. Nawet prezydent o tym nie wspomina, dla niego, czy innych nic się nie stało, z Kaczyńskim na czele. Oczywiście minęło wiele lat, nie można winić tego pokolenia za to, lecz pamiętać o takich istotnych faktach. By nie stało to się zakazanym tabu. Zaznaczam że nie nawołuję do buntu, a chcę byście się podzielili o tym co sądzicie w komentarzach.
[link] opage,18,title,Zapomniane-ludobojstwo-rzez-Polakow-na-Wolyniu-i-w-Galicji-Wschodniej,wid,16267148,wiadomosc. html#opinie
Wpiszcie w google też... Okrutne sposoby UPA na mordowanie Polaków.
najpierw trzeba odesłać rosjan z Ukrainy, w plastikowych workach. Potem rozparcelować Kaliningrad między Polskę i Niemcy. Wsadxić Putina do więzienia w Hadze albo pozwolić żeby biznes go odstrzelił.