Jak kończę bitwę tto nie pokazuje mi się okno Porażka/Zwycięstwo . Gdy dam "szczegóły" w prawym dolnym rogu to okno sie wczytuje ale nic nie pokazuje.
Ktos zna problem ?
skasuj mody?
Nic nie wgrywałem. Nawet nie wiem ze sa jakieś mody.
EDIT: Gra czasem po bitwie wywala mi czarny ekran i się zawiesza.
Hmmm nie mam niestety pomyslu - WOWp ma inna strukture katalogow niz WOT... Najlepiej napisz na oficjalnym forum, moze ktos ma podobny problem. Bo to co piszesz zazwyczaj jest problemem zwiazanym z modami.
Ok. wyczyściłem cash gry i wszystko gra !
ps. Latam bombowcami i nie rozumiem dlaczego mimo że mam krzyżyk nakierowany przez 5 sekund na czerwone kółko (strzelam) to zadaje jakieś śmieszne obrażenia.
Ktoś mi może powiedzieć co robię źle ?
Mowisz o strzelaniu w cele naziemne czy samoloty? Z tego co pamietam bombowce (a raczej samoloty szturmowe, w WOWP nie ma typowych bombowcow) zadaja mniejsze obrazenia zwyklym samolotom, alewieksze celom naziemnym. No i duzo zalezy tez od odleglosci i dzialek jakie uzywasz. Te pierwsze samoloty maja jakies karabiny wiec duzo innym nie zrobisz. Dalsze IŁy potrafia szybko skosic samolot.
Ja mam niemiecki BF110B ------------ 4 poziom.
Tym samolotem już da się coś upolować, ale tylko w walce na czołówkę.
Własnie atakowałem samolot wroga . 10 sekund dokładnie w czerwone kółko lecąc za nim . Zabrałem mu może 10% życia.
Bf110 to nie jest bombowiec! Jest to ciezki MYSLIWIEC. Prawidlowo nie powinienes nosic na nim ani bomb ani rakiet (jesli ma, nie pamietam teraz). Ogolnie:
na starcie lecisz jak najwyzej
wybierasz cel
spadasz na niego strzelajac
obojetne czy go zabijesz czy nie, oddalasz sie i wznosisz na dopalaczu
powtarzasz cykl
nigdy nie krec sie z przeciwnikiem bo po prostu cie zestrzeli
Własnie atakowałem samolot wroga . 10 sekund dokładnie w czerwone kółko lecąc za nim . Zabrałem mu może 10% życia.
Odleglosc z jakiej strzelasz ma duze znaczenie. Ogolnie im blizej tym wieksze zadajesz obrazenia. Roznica miedzy 700 a 200 metrow to czasami nawet 10x wieksze obrazenia.
Dzięki.