Cześć.
Mam pytanie dotyczące Paladyna w WoWie a szczególnie drzewka rozwoju. Gram sobie Paladynem i nie wiem w jakie drzewko rozwoju iść, chcę być po prostu takim jak by Wojownikiem, co zadaje dużo HP, a piszą że jak już jestem Paladynem to lepiej iść w Tankowanie... ja chcę zadawać dużo HP Paladynem, więc w jakie drzewko powinienem iść?
Czy po prostu zrobić nową postać, Wojownik?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
No ok, dobra. Ale niby piszą że jak jestem Palkiem to mam iść w Tankowanie, bo niby Retribution dla Wojownika...
@UP - Zadawać duże DMG :)
Dobra, dobra, ja pamietam, ze jak ja gralem kiedys (przez 2 miechy) w WoWa to wszyscy kazali mi Dark Knighta ladowac w to ofensywne drzewko, a ja gralem tankiem i zarowno na Dungeonach, jak i Battlegroundach, kosiłem zawsze o wiele lepiej niz reszta "WoWowiczów z 10-letnim stażem" (tyle warte te porady z netu).
A swoja droga wlasnie Paladyni i Klerycy byli jedynymi klasami, ktore mogly sie wtedy rownac z tym moim Dark Knightem :))
Czyli iść w Retribution na Paladynie?
@EDIT: A tak jak tutaj już jestem, od którego poziomu jest Mount dodający prędkość 100%?
I czy da się jakąś zdobyć Latający Dywan czy jakiegoś Latającego Mounta?
Zdajesz sobie sprawę, że możesz te informacje uzyskać dużo szybciej samemu sprawdzając w internecie?
Zdajesz sobie sprawę, że sprawdzałem na internecie i niestety nic nie znalazłem.
@EDIT: To może tak, od którego levela mogę mieć jakiegoś latającego Mounta?
Zdajesz sobie sprawę, że sprawdzałem na internecie i niestety nic nie znalazłem.
Wykluczenie cyfrowe (http://pl.wikipedia.org/wiki/Wykluczenie_cyfrowe) to poważna sprawa. Łączę się z tobą w bólu.
@saito123
Na jakim serwerze grasz?
@Mount World of Warcraft
Dark Knight? Chyba nie ta gra, pamietam tylko Death Knighta ktory ma dwie ofensywne specjalizacje a kiedys wygladało to zupelnie inaczej.
[15]
Forum dyskusyjne (zgodnie ze swoją nazwą) ma służyć dyskusji, a nie zadawaniu pytań, na które można znaleźć odpowiedź samemu w ciągu kilku sekund. Ja rozumiem, nie każdy potrafi używać google; niektórzy są leniwi; niektórzy liczą, że inni zrobią wszystko za nich. Sorry taki mamy internet.
[17] DanuelX Protip: kazda rzecz moze byc poczatkiem dyskusji. Nawet ten watek ma juz 19 postow. Nie wspominajac juz o fakcie, ze to, co dla jednego jest proste do znalezienia, dla kogos innego moze byc trudniejsze. Skoro ten watek tak cie razi, zglos go administracji za niezgodnosc z nazwa forum.
nagytow -> Jeśli ma IQ nieco wyższe od temperatury pokojowej, to nie powinien mieć problemu ze znalezieniem czegokolwiek w sieci. Tym bardzie że to nastolatek, a tacy są najlepiej obeznani z komputerami i netem.
To jednak jego IQ jest poniżej temp. pokojowej. Nie dość, że w samej grze jest to ukazane, to w internecie jest to chwila. Chyba, że chciał przyszpanować tym, że w wowa gra.